logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge asiel hond adopteren

een jonge asiel hond

Baasje (m/v) gezocht voor onze Kiki 🏡 👩🏻‍🤝‍🧑🏼

Toen één van onze teamleden afgelopen najaar in Roemenië op bezoek ging bij de honden in de tuin van mevrouw Geta heeft ze ook het gemeentelijk asiel Pallady bezocht. Daar liep Kiki op de binnenplaats. Een buitenkansje, want als je in dit asiel eenmaal in de kennels verdwijnt dan is de kans dat je die levend verlaat maar heel klein... 😞. Zo'n plek zou eigenlijk geen asiel mogen heten.

Gelukkig vonden we voor Kiki opvang in Nederland en inmiddels hebben we haar goed leren kennen. Kiki is een energieke, vrolijke jonge hond die graag in de nabijheid van haar baasjes is 🥰. Het is wel belangrijk om te herkennen wanneer Kiki moe is en over haar eigen grenzen heen gaat. Ze heeft begeleiding van haar baasje(s) nodig om voldoende rust te nemen. Door een goed evenwicht tussen fysieke uitdaging, mentale uitdaging en rust ontwikkelt deze pubermeid zich heel positief 💖.

Voor Kiki zoeken we een adoptant met de ervaring, het inzicht en alle tijd om haar verder te begeleiden. Kiki is een hond die (op termijn) graag wil werken. Samen met een passend baasje kan ze een top-team vormen 💕!

Interesse in deze super slimme en gedreven dame?
Kijk dan op haar pagina: Jonge hond ter adoptie, Kiki 📄🎞

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

energieke jonge asielhond ter adoptie