logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

adoptie kleine hond

adoptie van een kleine hond

Onze Poppy is geweldig! Ze is super aanhankelijk, vrolijk, gezeglijk, aandoenlijk en grappig. Ze kan in vreemde posities slapen en op haar achterpootjes staan als een stokstaartje. Met haar prachtige uiterlijk en de stipjes op haar oortjes lijkt ze zo uit een kinderboek weggelopen, of uit een cartoon 🥰.

Pop laat dit alles en nog veel meer positieve dingen zien.... zo lang ze in de nabijheid van haar gastmoeder is 😊. Dat is een dingetje: Poppy vindt mannen behoorlijk eng. Wel ontwikkelt ze zich op dit punt positief 💖; stapje voor stapje vertrouwt ze de man in haar gastgezin steeds een beetje meer. In haar thuis-voor-altijd kan dus best ook een man wonen; zolang hij het geen probleem vindt dat het waarschijnlijk veel tijd zal kosten (maanden) totdat Poppy ook hem leuk vindt en vertrouwt 🙂.

Poppy is, zoals de meeste van onze adoptie honden, in Roemenië gedumpt als jonge pup. Ongewenst maar haar geboorte niet voorkomen; hup, weg ermee 😡😢. Ze is gered door één van onze Roemeense contactpersonen en ondergebracht in een privé asiel. We vonden voor haar een ervaren gastgezin en daar is ze op 3 februari gearriveerd 🚐🙏 (in Lelystad). Pop is nu 11 maanden. Ze is een klein hondje; haar schouderhoogte is ongeveer 30 cm en haar gewicht 8 kilo.

Meer lezen over Poppy, wat voor adoptant(en) we zoeken en haar filmpjes 🎞 bekijken? Dat kan op haar pagina: Poppy, kleine hond adopteren.

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

adoptie van een kleine hond