logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jerry geadopteerd

Onze lieve pupperd Jerry is geadopteerd 🏡❤️! Als kleine frummel werd hij door Elisa gevonden, samen met zijn broertje Lois. Lois heeft via Glücksritter für Tiere een plek in Duitsland gekregen ❤️.

Jerry kwam op 22 september bij zijn gastgezin aan. Daar heeft hij een fijne tijd gehad en al heel veel positieve dingen geleerd. Deels door de begeleiding van zijn gastgezin, deels door zijn eigen slimme koppie: Jerry wist al binnen een paar dagen hoe je gesloten deuren openmaakt 😆! De deurklinken naar beneden zetten hield dit pientere ventje niet tegen (zie het filmpje) 😄

Jerry's adoptanten bieden hem een heerlijk thuis voor altijd. Met de hond die ze al hadden is Jerry nu al dikke maatjes 🥰. Lieve mensen met ervaring en inzicht, een huis vlakbij een fantastische wandelomgeving; geweldig ❤️❤️ Jerry gaat Benji heten.

Voor Jerry's gastgezin viel het afscheid zwaar en dat kunnen we ons natuurlijk helemaal voorstellen. Dankjewel Liesbeth en Deveron 🙏❤️; jullie hebben het toch maar mooi geflikt! Als er geen mensen waren zoals jullie, dan zat Jerry nu nog in de kou, in een asielkennel in Roemenië... Grote DANK dus, ook namens Jerry 🐾❤️!

We wensen Jerry/Benji en zijn nieuwe gezin heel veel geluk en plezier samen 🍀❤️🍀❤️

Puppy Jerry kwam vanuit hegt asiel naar één van onze opvang adressen. Inmiddels is hij geadopteerd.