logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond katten adopteren opvang

Door onvoorzien omstandigheden heeft het gastgezin waar Puma verblijft momenteel vier honden in opvang. Dat is erg druk, niet alleen voor het gastgezin maar zeker ook voor de honden en voor Puma in het bijzonder.

Puma is een erg lieve pup, in zijn gedrag nog helemaal een baby. Hij heeft veel rust nodig om de stress van alles wat hij in zijn korte leventje al heeft meegemaakt, te reduceren. Dat lukt nu niet goed genoeg, met nog drie honden die ook allemaal nog maar net in Nederland zijn. Van de vier honden hier in opvang, is het voor Puma het moeilijkst om zijn hoognodige rust te vinden.

We zijn daarom met spoed op zoek naar een beter passende plek voor deze lieve pup. Puma is een heel zacht ventje, een dikke knuffelkont en erg mensgericht. Hij wil wel spelen met de andere honden maar die zijn in hun spel wat al te lomp voor hem. Tegenover de katten en de kinderen in het gastgezin gedraagt Puma zich lief en sociaal.

Het meest geweldig zou zijn als we voor Puma snel een goed passende adoptant vinden. Lieve mensen die deze pup die al veel ellende heeft meegemaakt, een blijvend thuis willen en kunnen bieden. Mensen met alle tijd voor hem, een rustig huishouden en in een rustige woonomgeving (dorps). Een goed omheinde tuin staat ook op ons verlanglijstje, want Puma is nog niet zindelijk en er niet aan toe om meteen al meermalen per dag mee uit wandelen te gaan.

In Roemenië is Puma samen met zijn nestgenootjes gedumpt in een waterput, op een dag dat 32 graden Celcius was 😡. Elisa heeft hen gevonden en in haar asiel opgevangen. Ondanks deze traumatische start van zijn leven is Puma een schat en vindt hij mensen erg leuk. Wel is hij snel onder de indruk en beduusd van al die nieuwe indrukken, hier in Nederland. Volkomen logisch natuurlijk, maar om die reden zoeken we een adoptant of gastgezin die ervaring heeft met (onzekere) honden en het inzicht hoe zo'n hondje te begeleiden.

Op Puma's pagina vind je aanvullende informatie, foto's en filmpjes; ook een filmpje van hoe hij werd gevonden.
Asiel puppy Puma (in Nederland) adopteren 📄🎞️

Natuurlijk kun je ons bij vragen mailen, we vertellen graag meer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📫

Puppy Puma komt uit een asiel en verblijft nu bij een gastgezin in Drachten, Nederland. Meer lezen over deze puppy adopteren?