logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jerry geadopteerd

Een aantal van onze teamleden is in november een week lang op bezoek geweest bij Elisa's asiel in Roemenië. Ze zijn ook naar de drie zwerfhonden bij de betonfabriek gegaan om ze te voeren. Deze drie "wonen" daar al lange tijd en een medewerker van de fabriek en Elisa houden beide een oogje 👁️ op hen en zorgen dat ze eten krijgen.

Maar Lena, de kleinste van de drie en heel zachtaardig, redt het daar niet meer… 😞

Eén van de andere honden pakt telkens haar voer af en nu het winter wordt en Lena te mager, kon Elisa het niet langer aanzien. Ze heeft Lena meegenomen naar de dierenkliniek en daarna naar haar asiel.

Filmpje:

Eigenlijk is het asiel al overvol, maar ja… je laat zo’n hondje toch niet achter om langzaam dood te gaan. Ze heeft dus nu een plekje maar het is allesbehalve ideaal natuurlijk.

We hopen daarom dat ze mee kan met het laatste transport van dit jaar, 14 december 🙏🏡💞

Lena is een schatje, mensgericht, ze geniet van aandacht en geknuffeld worden ❤️❤️. Zie de foto’s en filmpjes op haar pagina: Klein hondje adopteren, asielhondje Lena. Ze is pas 2 jaar. En er is vast geen ander hondje met zo’n prachtige achternaam: Van de Betonfabriek 😄

Voor deze lieve kleine hond zoeken we een thuis, voor opvang of adoptie, in Nederland. Een thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een goed omheinde tuin 🙏🏡

Zwerfhond Lena, een klein hondje, kon niet langer buiten blijven. Ze werd te mager en met nu in november al vorst zowel overdag als 's nachts zou ze de winter niet overleven. Adopteren? Kijk op deze pagina voor informatie over onze adoptie procedure.