logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond uit asiel adopteren

Laika heeft hulp nodig 🙏❗ Wie biedt haar een fijne plek 🏡?

Toen één van onze teamleden eind vorig jaar in Roemenië de honden in de "opvangtuin" van mevrouw Geta bezocht, ontmoette ze daar onder andere Laika. Door schurft was zij er toen zo slecht aan toe dat de foto's van Laika bij heel veel mensen nog steeds op het netvlies staan.

Mede dankzij heel veel donaties 🙏 hebben we alle honden in de opvangtuin kunnen helpen en dat doen we nog steeds. Voor Laika werd direct een andere opvang geregeld; een plek in een particulier asiel met overdekte kennels, weg uit de ergste kou en met goede medische zorg.

Laika heeft een enorme transformatie ondergaan; ze is inmiddels een meer dan prachtige hond! Ze is enorm aanhankelijk en een knuffelkont bij haar verzorgster. Maar in Roemenië maakt Laika geen kans om daar ooit geadopteerd te worden 😞. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen!

Laika wordt geschat op circa 8 jaar. Haar verdere leven in een asielkennel, dat willen we natuurlijk absoluut niet! Sowieso niet, maar zeker met de winterperiode op komst willen we deze zachtaardige senior heel graag in een zachte mand in een verwarmd huis zien; op een plek waar ze geliefd wordt.

We zijn daarom op zoek naar een fijne plek voor haar in Nederland. Die plek kan tijdelijk zijn (opvang en begeleiding om haar een goede start in Nederland te geven, tot aan haar adoptie). Of een blijvende plek, dat kan natuurlijk ook 💞!

Hoe lief Laika is, dat kun je zien op de filmpjes op haar pagina: Senior hond adopteren, Laika 🎞️.

Natuurlijk zal de overgang naar een leven als huishond in Nederland voor haar heel groot zijn. Dat vraagt naast liefde geven ook om tijd, geduld en een rustige omgeving. Ons team staat graag klaar om het proces te begeleiden; hoe je een zachtaardige onzekere hond met een lang asielverleden nog fantastische gouden jaren kunt geven. En je er daarmee een gouden vriendin bij hebt, een Golden Girl ❤️❤️!

Interesse of vragen? Stuur ons dan een berichtje alsjeblieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📧 . Of lees op onze site de uitgebreide informatie over adopteren / gastgezin worden en vul eventueel ons online intake formulier in 📄.

Laika is een volwassen hond, al wat ouder. Ze verblijft al lange tijd in een asiel. Wilt u haar adopteren? Lees dan alle informatie over haar op deze pagina.