logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond uit asiel adopteren

Een heel zachtaardige lieverd, onzeker (soms angstig), met een lang asielverleden; dat is Clyde in een notendop. Toen hij 2 jaar was werd hij in Roemenië aangetroffen op straat, waarschijnlijk gedumpt. Hij kreeg een plek in een particulier asiel en daar zat hij 2 jaar later nog steeds in een kennel 😞.
Toen het asiel dreigde ontruimd te worden door de Roemeense overheid werd groot alarm geslagen om de honden te redden. Eén van onze gastgezinnen in Nederland ontfermde zich over Clyde.

Inmiddels hebben we Clyde goed leren kennen en zijn we op zoek naar een passende adoptant waar hij voor altijd mag blijven. Hij is bescheiden en vraagt niet veel, maar wordt wel heel erg blij wanneer hij aandacht krijgt. Een hondje dat zich niet zal opdringen; het is bijna alsof hij vindt dat hij het niet verdient. De vrolijkheid en dankbaarheid die hij laat zien wanneer zijn gastmoeder tegen hem praat, hem aait, hem meeneemt uit wandelen; wij vinden het ontroerend ❤️.

Voor Clyde zoeken we lieve mensen met ervaring in een rustige woonomgeving, met een goed omheinde tuin en een hondenvriendje als steun en voorbeeld voor Clyde. Zijn (zelf)vertrouwen is nog broos maar groeiend. Zijn lieve karakter en aanhankelijkheid maken hem bij een passende eigenaar een supervriendje voor het leven 💞!

Meer lezen over Clyde en zijn filmpjes bekijken? Dat kan op zijn pagina:, Volwassen Hond Adopteren, Clyde 🔗

Vragen? Stuur ons dan een berichtje alsjeblieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Clyde is een volwassen hond adopteren die lange tijd in het asiel doorbracht. Nu is hij in opvang bij een gastgezin en klaar voor zijn eigen thuis en baasje.