logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asiel hond ter adoptie

Vijf jaar is hij en een knapperd 🤩! Niet alleen vanwege zijn mooie uiterlijk, hij heeft zich ook geweldig knap ontwikkeld sinds hij in Nederland is.
Bron heeft het erg naar zijn zin bij zijn gastmoeder en dat is fijn. Maar als hij een baasje-voor-altijd heeft dan heeft zijn gastmoeder weer ruimte voor een volgende asielhond die opvang heel hard nodig heeft 🙏.

Bij zijn gastgezin is Bron veranderd van een "gesloten" hondje met een droevige blik naar een aanhankelijk en vrolijk vriendje 💞. En steeds meer vertrouwt hij ook mensen die hij niet goed kent. Hij laat zich nu ook door hen voorzichtig aanhalen en komt heel graag vragen of je lekkers hebt (je weet maar nooit 😋!).

Bij zijn gastgezin heeft deze knappe lieverd al mooie stappen gezet. Stap voor stap en stukje voor stukje ziet hij meer van de wereld en begint hij steeds meer te genieten. Met zijn gastmoeder heeft Casper een hechte band; zij is zijn steunpilaar. Mannen zijn in Caspers ogen bedreigender maar ook op dat punt zet hij goede stappen.

Bron kan heel goed met katten wonen. Met de katten in zijn gastgezin is hij inmiddels beste maatjes 🐈, ook met de nieuw gearriveerde kitten. Natuurlijk helpt het dat deze katten wel honden gewend zijn.
Andere honden tegenkomen gaat ook goed. Toch plaatsen we hem graag als enige hond in huis. Want als Bron een honds huisgenootje heeft die ook mee gaat wandelen dan is hij over-alert en dan wil hij geen onbekende hond dichtbij. Drie is te veel, aldus Bron 🙂.

Hij houdt van lekker wandelen in het veld. Van aandacht van zijn baasje(s), van lekkere ligplekjes en natuurlijk van lekkers. Bron komt graag liefde, gezelschap en vrolijkheid brengen 💞!

Meer lezen over Bron en wat voor thuis we voor hem zoeken? Dat kan op zijn pagina, Volwassen Hond Adopteren, Bron 🔗
Daar vind je ook veel filmpjes van deze knapperd 🎞️😍!

Wilt u een volwassen hond adopteren? Bron is 5 jaar. Hij heeft een asiel verleden maar is in Nederland inmiddels al aardig ingeburgerd. We zoeken een baasje (m/v) voor deze leuke hond.