logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren

Jonge hond adopteren? Kesh
Een aanhankelijke knuffelkont. Een heerlijke, grappige pupperd, nog volop in ontwikkeling. Een beauty. Een "mama's kindje" ook: zijn baasje (gastmoeder) en zusje (het andere hondje in zijn gastgezin) zijn zijn steun en toeverlaat.

Een hondje van nu 9 maanden dat vanaf Elisa's asiel terecht is gekomen in een volkomen nieuwe wereld. Kesh geniet al volop van zijn nieuwe leven maar is daarin nog wel kwetsbaar. Want mensen en dingen die hij nog niet kent, zijn best spannend.

Door de begeleiding van zijn gastmoeder heeft dit geweldige en zachtaardige ventje al veel vertrouwen in de wereld gewonnen. We zoeken voor hem lieve en ervaren mensen - of één mens - die hem met alle tijd, inzicht en geduld verder begeleiden en hem liefhebben voor altijd.

Kesh is een gouden vriendje dat heel graag de wereld verder wil leren kennen, veilig samen met zijn nieuwe baasje 💞

Meer lezen over deze knapperd en zijn filmpjes bekijken? Dat kan op zijn profielpagina: Een jonge hond adopteren, Kesh 📄🎞️

Adopteren? Kesh is een lieve en zachtaardige hond van 9 maanden. Hij logeert bij een opvang in Nederland. Onze adoptie procedure ...