logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Freddy is geadopteerd


Onze aandoenlijke doerak, groot ego op kleine pootjes, hartendief, knuffelkont, regelneef en piepbeest-freak; Freddy is geadopteerd!

Dit kleine hondje kwam terecht in het gemeentelijk asiel Arad in Roemenië. De omstandigheden daar zijn vreselijk. Er zitten te veel honden bij elkaar in onverwarmde kennels en vooral de oudere hondjes en de kleintjes delven dan het onderspit. Vaak hebben ze hier geen lang leven meer; ze gaan dood door gevechten tussen de honden, door de kou, de stress en ziektes...

Eén van onze contactpersonen plaatste een noodoproep voor dit hondje en ons gastgezin Siv bood opvang aan; dankjewel Siv 🙏❤️! Geweldig dat zo'n ouder hondje dat werd gedumpt nu alsnog heerlijke tijden beleeft en mensen blij maakt.

Siv heeft al heel veel honden welkom geheten. opgevangen, begeleid en bij adoptie afscheid genomen. Maar hoeveel het er ook zijn en ook zal ze er niet één vergeten, Freddy heeft een ere-plek veroverd in haar hart.

Ze heeft overwogen om hem te adopteren. Maar dat zou betekenen dat er met het komende transport geen extra hond mee naar Nederland zou kunnen komen, want Brad is ook nog in opvang bij Siv...
We vinden haar besluit om Freddy toch te laten verhuizen naar een ander heerlijk thuis bewonderingswaardig, want om die reden kan Happy nu mee, weg uit het asiel en op naar Nederland, naar Siv 💖!

Freddy heeft het geweldig getroffen, eerst met zijn opvang en nu met zijn adoptant. Hij gaat bij een lieve mevrouw wonen in 't Gooi. Het past bij Freddy; die kleine prins en grote showman, een landing op "de Gooise matras" 😄

Freddy en zijn adoptant hebben voor de verhuizing al meerdere keren kennisgemaakt. De verliefdheid is wederzijds (zie ook de foto).

Dag lieve Freddy; we wensen jou en jouw adoptant nog heel veel jaren samen, met heel veel plezier en geluk.
❤️🍀❤️🍀

Ons kleine hondje Freddy is geadopteerd! Ook een (ex)-asielhond adopteren?