logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

noodoproep-ivm-een-overlijden


UPDATE 20 april: We zijn heel dankbaar en blij dat de oproep heeft geresulteerd in een meer dan geweldige opvangplek voor Carlo. Naar verwachting komt Carlo weer beschikbaar voor adoptie, maar eerst krijgt hij alle tijd zodat hij kan "landen" bij zijn nieuwe opvang en verder begeleid kan worden.

Oorspronkelijk bericht (19 april):

Carlo heeft per direct opvang nodig, LETTERLIJK VANDAAG.
Gisteren gebeurde het onvoorstelbare, de man van zijn gastgezin is volkomen onverwacht overleden. Het verdriet en de verslagenheid; zo'n mooi en nog jong gezin, en dan deze onvoorstelbare, verschrikkelijke gebeurtenis...

Carlo is een erg lieve, zachtaardige maar nog onzekere lobbes van 12 maanden. Kan met katten, honden en kinderen (die honden gewend zijn) vanaf een jaar 10.

Wie heeft een rustig huis, een goed omheinde tuin* en kan met heel veel spoed lieve Carlo een opvangplek bieden? Carlo kan nu niet bij zijn opvangthuis blijven, met alle verwachte aanloop is dat voor het gezin en voor Carlo zelf niet te doen.

* een goed omheinde tuin, omdat meteen mee moeten wandelen te veel is voor onzekere en nu extra gestreste Carlo. Hij heeft rust nodig, zo min mogelijk dingen die hij spannend vindt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ons Facebook bericht delen is ook helpen, dankjewel ❤️🙏

Carlo's profielpagina: Carlo, jonge hond ter adoptie


❗Update 19 april, 20 uur: we hebben heel veel reacties gekregen en zijn nog druk bezig om te kijken wat nu de beste oplossing is voor Carlo. Reacties zijn nog steeds heel welkom; wil je dan alsjeblieft een intakeformulier invullen op onze site, ? Dat scheelt ons veel tijd!
Carlo is nu voor even veilig bij één van onze teamleden, die haar eigen honden naar een oppas heeft gebracht om Carlo een zo goed mogelijke noodplek te geven.
Iedereen enorm bedankt voor de hulp en reacties tot nu toe! Wordt vervolgd.

❗Update 20 april: We zijn heel dankbaar en blij dat de oproep heeft geresulteerd in een meer dan geweldige opvangplek voor Carlo. Naar verwachting komt Carlo weer beschikbaar voor adoptie, maar eerst krijgt hij alle tijd zodat hij kan "landen" bij zijn nieuwe opvang en verder begeleid kan worden.

In verband met een volkomen onverwacht overlijden zoeken we met grote spoed opvang (of een adoptant) voor deze lieve, nog onzekere lobbes van 12 maanden.