logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren

 

Eén jaar is hij en hij heeft inmiddels zó veel positiefs geleerd ❤️❤️! Zijn eigen gastouders zijn op vakantie en daarom logeert Teddy nu bij vakantie-ouders 🙂.

Natuurlijk moest hij even wennen, het is niet niks zo'n verhuizing, maar nu na een week of twee is Teddy al helemaal de geweldige lieverd en pretletter die hij "thuis" ook is 🥰🥳.

Zijn "vakantie-moeder" schrijft:

"Teddy is nu 2 weekjes bij ons en wat is het een heerlijke dreutel 🥰! Hij gaat graag mee wandelen, vooral als Rocky ook mee gaat. Alleen gaat ook goed, maar dan blijft hij onderweg wel regelmatig even stilstaan om te kijken of Rocky toch niet alsnog komt.

In huis en tuin vermaakt hij zich prima met al het hondenspeelgoed en natuurlijk spelen met Rocky. Hij is dol op knuffelen en zachtjes happen; het liefst pakt hij je arm of hand even beet om te spelen 😆.

Met de katten gaat het prima en ook met de kids. Hij zoekt ze geregeld op en ook als zij op de trampoline bezig zijn, gaat hij er gewoon tussen staan. Het is echt een enorme lieverd ❤️!"

Teddy kwam als jonge pup terecht in Elisa's privé asiel, in Roemenië. Eind oktober 2022 reisde hij naar Nederland, naar zijn gastgezin in Leiden. Hij had wat tijd nodig om te wennen aan al dat nieuwe en om (zelf)vertrouwen op te bouwen. Inmiddels is hij een fantastisch leuke en lieve hond, die een passend baasje-voor-altijd heel blij kan gaan maken 😍!

Kijk op Teddy's pagina voor aanvullende informatie, meer foto's en filmpjes: Jonge hond adopteren, Teddy 📄
Vragen? We beantwoorden ze graag! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

P.S.: ook Teddy's tijdelijke huisgenoot Rocky is in opvang en beschikbaar voor adoptie; zijn informatie staat op deze pagina: Rocky 🔗🙂

Vrolijke lieve Teddy is een grote middelmaat hond. Kijk voor meer informatie over onze adoptie procedure op onze pagina Adopteren.