logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

actie sterilisaties

 

Helpen jullie mee ❤️👊?
We zijn weer begonnen met het sponsoren van een sterilisatie actie. Dit keer via onze contactpersoon in de omgeving van Timosoara/Arad, waar ook een aantal van onze hondjes vandaan komen: Lucky Dog Sterilizations / Soldiers For Romanian Dogs. Een sterilisatie kost €30,= en bespaart heel veel leed voor de moederhond en voor de puppy's die anders nog geboren zouden worden.

Als geen van de honden wordt gecastreerd/gesteriliseerd dan zorgen 1 reu en 1 teef samen met hun nageslacht in 6 jaar tijd voor circa 67000 nieuw geboren honden 😭😞. Dus zeker in een land als Roemenië waar naar schatting al zo'n 1,5 tot 3 miljoen zwerf- en asielhonden zijn, betekent elke sterilisatie heel veel in de strijd tegen dierenleed!

We hebben toegezegd minimaal 20 sterilisaties te sponsoren, maar in dit geval is meer natuurlijk nóg beter. De eerste drie sterilisaties zijn al betaald en gedaan, zie de foto's 🙏.
Elk bedrag is heel erg welkom! Dankjewel alvast, namens elke hond die we dankzij jullie donaties kunnen laten steriliseren ❤️🐾❤️🐾

Onderstaand een betaalverzoek, Sterilisaties zomer 2023. Je mag zelf het bedrag kiezen en je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=KRPkU9k...

Sterilisaties helpen om dierenleed te voorkomen, in een land met zo veel ongewenste honden.