slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Via andere stichtingen

kekoa adoptiehond

Lieve zachte Kekoa is op zoek naar haar eigen thuis 💖
Kekoa is geschat op 3 à 4 jaar oud (volgens haar paspoort 1 februari 2019) en heeft een schofthoogte van 45 cm.

Kekoa heeft een heel zacht karakter en vindt het in huis nog wat spannend. Wel vindt ze het fijn om geknuffeld te worden. Ze komt dan heel voorzichtig naar je toe, of als de andere honden geknuffeld worden, komt zij er voorzichtig bij. Ze is prima met de katten en ook met de andere honden speelt zij regelmatig. Ook de kinderen vindt zij leuk, maar ze moeten niet te druk worden, dan vindt ze het toch wat spannend.

▶ Lees meer over Kekoa

 

paris ter adoptie

Lieve granny Paris (geboren 10 maart 2013) is op zoek naar haar forever home💖. Ze heeft de looks van een witte herder, maar dan op korte pootjes.

Paris woont sinds een maand bij ons thuis in NL en geniet ontzettend van de heerlijke tuin, haar zachte mand en alle aandacht. Eindelijk mag ze na ruim 6 jaar in een public shelter in Roemenië te hebben gezeten, ervaren hoe het is om geliefd te zijn. Het is een dikke schat, prima met andere honden, katten en kinderen. Alle bezoek is leuk, want dan kan er weer even geknuffeld worden.

▶ Lees meer over Paris

 

kruising karpatische herder

Pomme, een kruising Karpatische Herder van net een jaar oud, moet weg bij zijn huidige baasjes en niemand weet waar heen 😔...

Naarmate de maanden verstreken bleek Pomme niet de gezelschapshond te zijn die de adoptant graag wilde, maar een kruising met Karpatische Herder-bloed, een hond die een eigenaar nodig heeft die stevig in de schoenen staat. Evengoed geniet hij ook van een knuffel en een aai van zijn baas, is zelfs heel aanhankelijk.

Een gedragstherapeut is bij Pomme en zijn bazin geweest en concludeerde dat training en management nodig is. Pomme is een jong volwassen hond, zeer voergericht. Hij is goed te trainen met voer en heeft een eigenaar nodig die hem consequent opvoedt en de leiding neemt, anders doet Pomme op eigen houtje wat hem goed dunkt. 

Pomme wordt bemiddeld via Happy Dogs of Romania.
▶ Lees meer over Pomme

 

hera adoptiehond nederland

Lieve zachte Hera is op zoek naar haar forever home met een hondenmaatje.

Hera vindt het in huis met onze kinderen nog behoorlijk spannend. Pas als zij op bed liggen of naar school zijn, komt Hera tevoorschijn. Ze ontpopt zich steeds meer als een vrolijke deugniet, die dan ook zeker geknuffeld wil worden. Overdag als de kinderen thuis zijn, dan ligt zij voornamelijk in haar bench, wel zo veilig. Voor Hera zijn wij dan ook op zoek naar een rustig huishouding zonder kinderen. Met de katten en de andere honden is Hera prima. Ze gaat steeds meer met ze spelen en ontdekt inmiddels ook het hondenspeelgoed.

▶ Lees meer over Hera

 

hailey adoptiehond

Hailey is op zoek naar haar forever home ❤️

Ontmoet onze vrolijke deugniet Hailey van bijna 1 jaar (5 mei 2021). Ze is een zusje van Hera. Ze is sinds 11 april bij ons in huis (gastgezin).

Wat vond ze het eerst spannend, alles was nieuw en onbekend. Maar al snel won haar nieuwsgierigheid het van haar angst en inmiddels geniet ze met volle teugen van haar nieuwe omgeving en ontpopt zich een dikke knuffelkont.

Hailey is een pienter meisje, erg baasgericht, een heerlijke puber, grappig en lief. Ook is ze prima met onze kids van 5 en 9 jaar oud. Ook met onze katten gaat het goed. Ze wil graag met ze spelen, maar andersom is dit niet altijd het geval 😉

▶ Lees meer over Hailey