Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Via andere stichtingen

kruising karpatische herder

Pomme, een kruising Karpatische Herder van net een jaar oud, moet weg bij zijn huidige baasjes en niemand weet waar heen 😔...

Naarmate de maanden verstreken bleek Pomme niet de gezelschapshond te zijn die de adoptant graag wilde, maar een kruising met Karpatische Herder-genen, een hond die een eigenaar nodig heeft die stevig in de schoenen staat. Evengoed geniet hij ook van een knuffel en een aai van zijn baas, hij is zelfs heel aanhankelijk.

Een gedragstherapeut is bij Pomme en zijn bazin geweest en concludeerde dat training en management nodig is. Pomme is een jong volwassen hond, zeer voergericht. Hij is goed te trainen met voer en heeft een eigenaar nodig die hem consequent opvoedt en de leiding neemt, anders doet Pomme op eigen houtje wat hem goed dunkt. 

Pomme wordt bemiddeld via Happy Dogs of Romania.
▶ Lees meer over Pomme

adoptie hond

Griekse adonis, 2 jaar, met de looks van een Australian Shepherd, de vacht van een Golden Retriever, de stipjes op zijn neus, de vorm van zijn hoofd, de speurneus, het stoïcijnse en autonome van een Engelse Setter, kortom een ‘’verrassingspakket’’ op 4 poten: Berend 🤩!

Bovenal is Berend gewoon Berend, een zachtaardige, gevoelige hond, vrolijk, speels, rustig, (over)enthousiast naar alle mensen en vriendelijk naar andere honden. Kinderen, kippen, schapen, geiten, koeien, iedereen die hij tegenkomt kan rekenen op een zoen van Berend.

▶ Lees meer over Berend

 

hera adoptiehond nederland

Ontmoet onze lieve zachte Hera van 1 jaar oud (5 mei 2021) 🙂

Hera komt oorspronkelijk uit Roemenië, waar zij samen met haar moeder, zusjes en broertje verbleef in een privé opvang in de buurt van Arad.
Begin april is zij samen met haar zusje Hailey naar Nederland gekomen en verblijft sindsdien bij ons in gastgezin.

.

▶ Lees meer over Hera

 

hailey adoptiehond

Vrolijke jongedame zoekt liefdevol gezin 💖

Ontmoet onze heerlijke knuffelkont Hailey van 1 jaar (5 mei 2021).
Hailey komt oorspronkelijk uit Roemenië, waar zij samen met haar moeder, zusjes en broertje verbleef in een privé opvang in de buurt van Arad. Begin april is zij samen met haar zusje Hera naar Nederland gekomen en verblijft sindsdien bij ons in gastgezin.

▶ Lees meer over Hailey