logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

herplaatsing honden scheiding overlijden

 

Vanwege een scheiding en een overlijden zijn we op zoek naar een nieuw thuis voor zowel Tommie als voor Bo, apart van elkaar. Beide hondjes zijn super sociaal 😍!

Voor Tommie (rechts op de foto's) wordt een nieuw baasje gezocht als gevolg van een echtscheiding. Hij is een gecastreerd reutje, is 5 jaar, weegt 12 kilo en is heel vriendelijk en enthousiast naar zowel mensen als andere honden. Tommie is bovendien heel goed met kinderen 👨‍👩‍👧‍👦💖. Tot aan zijn herplaatsing verblijft Tommie bij zijn adoptant in Oss, waar wij hem in 2019 plaatsten. Op Tommie's pagina vind je meer informatie en ook 🎞 filmpjes van dit vrolijke en sociale hondje.

Ook Bo werd door onze stichting in 2019 geplaatst. Zijn adoptant is eind 2022 overleden 😞. Voor hem vonden we een gastgezin in Winsum provincie Friesland, waar Bo tot aan zijn herplaatsing verblijft.
Ook Bo is een gecastreerde reu, hij is 7 jaar, weegt 20 kilo en is net als Tommie super lief, vrolijk en sociaal. Bo kan eventueel als enige hond worden geplaatst maar gezien zijn sociale en speelse karakter vinden we een al aanwezige hond die ook graag speelt een pré. Ook van Bo zijn 🎞 filmpjes te vinden op onze site, op Bo's pagina.

Vragen over één van deze kanjers? Stuur ons een berichtje alsjeblieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌