logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

aankomst adoptiehonden 13 januari

 

Welkom in Nederland, Violet, Lily en Tess 🥳💖! Drie honden uit het privé asiel van Elisa zijn de afgelopen dagen naar Nederland gereisd. Op de foto's kun je wel zien dat ze er bij aanvang van de reis niet gerust op zijn en dat is natuurlijk heel logisch. Inmiddels zijn ze warm en veilig bij hun gastgezinnen 💕!

Violet is een speciaaltje... Dit kleine meisje werd in het asiel heel erg ziek. Ze had Tetanus en ze was er zo slecht aan toe dat genezen bijna uitgesloten leek. Maar dit dappere hondje vocht voor haar leven en wonder boven wonder wist ze te herstellen! Het gaat nu goed met haar en ze bruist van de levenslust 🙏🤩.

Lily is een zusje van Charlotte, die al een tijdje in Nederland is. De zusjes zagen elkaar weer; ze verblijven bij hetzelfde gastgezin. We hebben hartelijk gelachen om Charlotte, die bij het zien van haar zusje in eerste instantie reageerde alsof er een héél eng wezen in huis was gehaald 🙈... Gelukkig duurde dat niet lang en hadden ze samen al snel dikke pret 😊.

Tess tenslotte is een prachtige pup/puber, een grote hond die heel veel zachtheid uitstraalt 🥰. Ze komt uit een nestje van vier. Haar zus Violet is al een paar maanden in Nederland; zij is geadopteerd en super gelukkig 💖. Tess staat nu aan het begin van die weg en dat vinden we geweldig. Voor de twee andere zussen zijn we nog hard op zoek naar fijne (opvang)plekken; hopelijk kunnen ook zij snel naar Nederland komen.

Lieve Violet, Lily en Tess en lieve gastgezinnen: we wensen jullie alle geluk en plezier met elkaar. Een fijn begin van een prachtige toekomst 💖🍀!