logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

goed nieuws bericht

Zo fantastisch! Dit weekend zijn TIEN honden uit Roemenië aangekomen bij hun gastgezinnen en adoptanten, waaronder meerdere "langzitters" uit het asiel 🙏. En een elfde hond die hier al in opvang was, is geadopteerd ❤️!!

Lees hier welke honden en waarom we zo enorm blij zijn 🥳!

MICK is een Greyhound van een jaar of zes. Elisa trof hem aan op een afgelegen plek, gedumpt. En niet alleen gedumpt, de hond was ook zwaar mishandeld. Expres toegetakeld: de poten aan elkaar vastgesnoerd, tenen en staart er afgehakt, een beschadigd oog ... 😭😡. We zijn zó enorm blij dat Mick nu in Nederland is 🙏!!

Hij verblijft bij een ervaren gastgezin en hoewel zijn fysieke wonden nog niet eens geheeld zijn, is hij zijn vertrouwen in mensen niet verloren. Zo bijzonder: Mick heeft na aankomst eerst anderhalve dag heel veel geslapen en gedroomd, meteen al ontspannen liggend op zijn rug. En wanneer hij wakker is komt hij graag aandacht halen, vol vertrouwen en super lief. Wat een bijzondere en zachtaardige ziel is Mick ❤️🥰... Gelukkig zal hij vanaf nu altijd geliefd zijn!

BALOO, nog zo'n bijzondere lieve ziel ❤️. Hij is negen en een REUS 😊! Hij heeft een hele lange tijd doorgebracht in het asiel van Elisa maar is altijd vrolijk en vriendelijk gebleven. Fantastisch dat hij nu alsnog een heerlijke oude dag krijgt 🙏! Hij is bij een gastgezin en zij hebben een optie op adoptie. En wat opviel op dag één? Hij is zó blij 😘!!

BECKETT is een broertje van Robbie, Leeloo en Dodge, die eerder al naar Nederland kwamen en zijn geadopteerd. De adoptanten van Dodge hebben nu ook Beckett geadopteerd 🙏❤️! We zijn terughoudend en voorzichtig als het gaat om twee nestgenootjes samen houden. In dit geval hebben we in goed overleg met de adoptanten en met Elisa besloten dat het kan; Beckett en Dodge zijn zeer waarschijnlijk een goede match 💞! We kennen deze hondjes al vanaf de tijd dat ze ienie-mini puppy's waren; ze zijn nu anderhalf jaar. Voor broertjes Luca en Archie zijn we nog op zoek naar een fijne plek!

Net als Baloo is (was) ook OLLIE een langzitter in Elisa's asiel. Beide honden verbleven daar al toen we Elisa en haar honden leerden kennen, in april 2022. Wat een geluk dat Ollie nu alsnog een heerlijk thuis heeft, een eigen thuis en een eigen gezin 🙏❤️!
En deze ervaren en lieve mensen hebben meteen ook CASPER geadopteerd 🙏❤️! Casper was ook een langzitter; tot voor kort kende hij niets anders dan een asielleven, vanaf jonge pup tot anderhalf jaar later...

Casper kwam in juli in opvang in Nederland (dankjewel Patricia en gezin!!). Voor hem zochten we een rustige plek, in het ideale geval zonder man(nen) in huis. Op ons wensenlijstje stond nog meer en aan dat alles is nu voldaan ❤️❤️! Al bij de kennismakingen, eerst met de adoptanten en daarna met hun thuis, was het meteen goed. Casper verraste ons; hij schoof zijn onzekerheden grotendeels aan de kant en omarmde met vier poten zijn nieuwe mensen en zijn nieuwe geluk 😘.

➡️ Morgen volgt deel 2 van dit goed-nieuw-bericht 😃. Want ook de pups Jerry, Beck en de pupperd-zusjes Lizzy, Juultje en Babetje zijn dit weekend in Nederland aangekomen 🥳! En als laatste maar zéker niet als minste: langzitter Snoopy ❤️❤️!!

We wensen Mick, Baloo, Beckett, Ollie en Casper en hun adoptanten of gastgezinnen vast heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀.

We bedanken iedereen die aan dit geluk heeft bijgedragen 🙏! En in het bijzonder Elisa, die alle tien de honden die dit weekend arriveerden heeft gered en heeft opgevangen en verzorgd in haar asiel. Thank you so much Elisa, for all the good work you do, no matter how hard it sometimes is ❤️🐾🐾

Dit weekend kwamen 10 asielhonden in Nederland aan. Een deel van hen is direct geadopteerd en anderen gaan eerst naar een gastgezin. Onze lieve hond Casper is ook geadopteerd!