logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

gastgezinnen adoptanten gezocht

 

Elisa, één van onze contactpersonen in Roemenië, woont dichtbij de grens met Oekraïne en ze zet zich heel hard in om de vluchtelingen én hun huisdieren te helpen. Ze helpt met spullen en met onderdak en kan om die reden nóg meer dan anders extra vrijgekomen ruimte in haar asiel gebruiken.

In overleg met Elisa hebben we weer hondjes geselecteerd uit haar privé asiel voor wie we meteen op zoek gaan naar gastgezinnen. Hopelijk kunnen we op die manier, naast een donatie, een klein steentje bijdragen. Als gastgezin kunt u als u dat wilt een optie op adoptie nemen voor uw opvanghond, maar dat is geen must.

emma en emilEmil en Emma zijn broer en zus, ze zijn nu ongeveer 10 maanden oud. Emma is de dappere van de twee; energiek, vrolijk en nieuwsgierig. Ze vindt aandacht van mensen wel een beetje spannend maar ook geweldig.
Emil is terughoudender. Voor hem is de verhuizing van de tuin waarin hij opgroeide naar het asiel van Elisa behoorlijk overweldigend. In de kennel, tussen de andere hondjes, is het oké. Maar aan contact met mensen die hij (nog) niet goed kent moet hij nog wennen. Hoewel hij bijvoorbeeld geaaid worden heel spannend vindt reageert hij niet met agressie; Emil is heel zachtaardig, een aandoenlijk ventje.

Meadow is een heerlijke pup van ongeveer 6 maanden oud. Elisa trof haar zwervend aan op een begraafplaats. Meadow is een op en top lieverd! Ze is vrolijk en sociaal met alles en iedereen. Ze hunkert naar aandacht en menselijk gezelschap. Voor Meadow is een rechtstreekse adoptie in plaats van opvang in een gastgezin ook mogelijk. **Update: voor Meadow hebben we inmiddels een geweldige plek gevonden 💖**

Via onze pagina Wachtend op een gastgezin vindt u meer informatie over deze hondjes en ook ▶ filmpjes van hen.

Wie stelt huis en hart open voor één van deze hondjes? We horen graag van u 💖 en vertellen u graag meer!