Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Meadow

senior asiel hondje

Geslacht: reutje
Leeftijd: senior hondje, 10 jaar
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €125,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Baasje gezocht voor Meadow! Hij is gedumpt in een gemeentelijk asiel / dodingsstation in een overvolle kennel... Eén van onze Roemeense contactpersonen kon het niet aanzien en heeft voor hem een sponsor gevonden. Daardoor zit hij nu in een (betaalde) "safe kennel" in het asiel, wat betekent dat hij bij een volgende dodingsronde niet gedood wordt. Onze contactpersoon heeft gevraagd of wij iemand voor hem weten, want in Roemenië maakt zo'n hondje geen kans om geadopteerd te worden.

Wij denken dat Meadow iemand nog heel blij kan maken. En andersom natuurlijk ook! Meadow wordt reisklaar gemaakt voor een enkeltje Nederland; zijn entingen zijn dan in orde en, hij heeft dan een chip, is geregistreerd en heeft een paspoort.

Voor dit senior asiel hondje zoeken we lieve mensen met ervaring met honden, een rustig huishouden en een omheinde tuin.

* Dit hondje verblijft nu nog in een asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over hem. Verder is hij waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Interesse om dit aandoenlijke kleine ventje een heerlijke ouwe dag te geven?
Wanneer u Meadow wilt adopteren (of als gastgezin tijdelijke opvang wilt bieden), laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's (oktober 2022):

Filmpje: