logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

binnenkort ter adoptie

 

Afgelopen zaterdag zijn drie hondjes uit het privé asiel van Elisa aangekomen bij hun gastgezinnen in Nederland. Ze zijn dus nog maar een paar dagen hier, maar alle drie doen ze het nu al heel erg goed! Ze hebben al een eigen pagina op onze site en zullen naar verwachting al snel beschikbaar zijn voor adoptie.

mocha in nederlandChantal is een heel klein hondje maar dat vindt ze zelf niet. Ze heeft een heerlijk groot ego en is super actief en vrolijk. Net als wij vindt ze zelf ook dat ze heel grappig is 🙃.
Aan de lijn lopen en dan mensen, honden en verkeer tegenkomen is nog wel wat indrukwekkend. Maar wetend waar ze vandaan komt, haar leven lang opgesloten in een tuin in Roemenië, gedraagt ze zich ook buiten toch al heel dapper.

Mocha heeft direct vriendschap gesloten met de hond van zijn gastgezin en die twee gedragen zich alsof ze elkaar al jaren kennen 🥰. Ook in andere opzichten gedraagt Mocha zich alsof het allemaal vanzelfsprekend is; vanochtend liep zij als een blij ei met haar gastmoeder door de winkelstraten! Mocha is een heerlijke spring-in-'t-veld; een hond voor actieve mensen. Update 3 maart: Mocha is geadopteerd 💖

Scooter blijkt een aardig stukje groter dan we hadden verwacht. Deze blije "tank" zou 7 kilo wegen maar nu schatten we hem toch echt op ongeveer het dubbele. Een verrassing, geen probleem 😃.
Ook Scooter gedraagt zich heel vrij en vrolijk. Voor zijn eigen bestwil moet hij af en toe verplicht rusten in de bench en dat vindt hij heel stom... Maar verder geniet hij duidelijk met volle teugen van de start van zijn nieuwe leven; een warm huis, zachte ligplekken, aandacht en knuffels, lekker eten én een honds vriendinnetje! En buiten wandelen? Geen probleem hoor, gezellig!
Update 3 april: Scooter is geadopteerd 💖

Dankjewel lieve gastgezinnen en welkom lieve honden; een heerlijk hondenleven in Nederland is jullie zó gegund 💖!

Meer informatie vindt u via onze pagina Adoptiehonden in Nederland.