logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

benjy klein adoptie hondje

 

Update 10 juli: Benjy is geadopteerd 💖
Benjy wordt door zijn gastgezin regelmatig Meneer de Directeur genoemd; hij kan kijken alsof de jaarcijfers hem ernstig zorgen baren 🙃... Hij kan het ook niet helpen, het zwarte masker op zijn mooie koppie heeft twee zwaar fronsende wenkbrauwen getekend... 🥰

Benjy is een aanhankelijk en energiek klein hondje. Tegenover onbekende mensen en situaties is hij nog onzeker / afwachtend, maar stap voor stap leert hij te genieten en te vertrouwen.

Benjy houdt van spelen en van rennen. Op zijn en ons verlanglijstje met betrekking tot zijn voor-altijd-thuis staat daarom een andere speelse hond als speel- en steunmaatje hoog genoteerd.

Tijdens de wandeling doet Benjy zijn best om netjes mee te lopen. Hij is nog maar kort in Nederland en moet dus nog veel leren en bevestigd worden in zijn goede gedrag. Ontmoetingen met andere honden gaan ook goed, hoewel Benjy dat wel spannend vindt. Als de andere hond wil spelen is het ijs gebroken. Tegenover onbekende mensen is hij afwachtend. Als mensen hem de tijd geven en zich niet opdringen dan gaat het prima.

Voor Benji zoeken we lieve mensen met (recente) ervaring met honden, die de signalen / lichaamstaal van een hond goed kunnen lezen. Mensen met een rustig huishouden, een huis met een goed omheinde tuin en zoals al genoemd een speels en sociaal honds vriendje of vriendinnetje voor Benjy.
Benjy kan prima worden geplaatst in een gezin met katten. Jonge kinderen en Benjy zijn geen goede combinatie, maar bij wat oudere kinderen die begrijpen wat Benjy wel en niet leuk vindt verwachten we geen problemen.

Wie wordt helemaal verliefd op onze kleine Directeur en wil hem graag een voor-altijd-thuis bieden?
Kijk op Benjy's pagina voor aanvullende informatie over Benjy en de adoptie procedure. Natuurlijk kunt u ons ook een berichtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌