logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

amigo ter adoptie hond

 

De baasjes van Aya (ze heet nu Kaya) en Asta hebben laatst een zussen-reünie georganiseerd en ze hebben genoten!

Vijf maanden geleden kwamen ze in Nederland aan: moeder Anuka en haar pups Aya, Asta en Amigo. Anuka werd geadopteerd door haar gastgezin en voor Aya en Asta vonden we al snel hun voor-altijd-thuis 💖. Maar voor Amigo hebben we nog geen baasje kunnen vinden 🙁.

Hoe geweldig zou het zijn als broertje Amigo bij een volgende familie reünie mét een eigen baasje ook van de partij kan zijn?

Onze Amigo - of Miegels, zijn koosnaampje bij zijn gastgezin - is aanhankelijk, speels, grappig en leergierig; een heel baasgericht vriendje, met humor.

Miegels op de nek van zijn grote vriend Keith (foto 1), Miegels trots dat hij de stofdoek wéér te pakken heeft (foto 2), Miegels die op de bank zit als een mens (foto 3)... voorbeelden van typische Miegels-humor 🙂.

Wie kan net als wij genieten van de clownsfratsen van Miegels en wil graag de allerbeste maatjes worden met deze baasgerichte puppert? Lees meer over Miegels op zijn profiel pagina: Amigo, Jonge Hond Adopteren. En hopelijk stuurt u dan post, voor Amigo 💌

 

amigo ter adoptie amigo jonge hond ter adoptie
amigo adoptiehond jonge hond ter adoptie