logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhond adopteren

Asielhond adopteren

We zoeken opvang (tijdelijk, of desgewenst met een optie op adoptie) 🏡🙏 voor Yakko en Yakka; ze kunnen apart van elkaar verhuizen 🚐.

Deze twee honden werden door één van onze Roemeense contactpersonen aangetroffen in de buurt van Boekarest, ergens bij een meertje... Het is niet waarschijnlijk dat ze "in het wild" zijn geboren want ze associëren mensen met eten en aandacht.

Het ligt daarom voor de hand dat ze zijn gedumpt 😞 en voor die tijd ergens in een tuin of op een erf woonden, al dan niet aan een ketting. Want niet-rashonden als huishond, dat komt in Roemenië weinig voor.

Inmiddels hebben Yakko en Yakka een plekje gekregen in een privé asiel. Maar de kans dat ze in Roemenië een nieuw thuis zullen vinden is zo goed als nul. Daarom zoeken we opvang in Nederland, zodat deze nog jonge honden (ongeveer 2 jaar) alsnog een fijn leven tegemoet kunnen zien.

Yakko (de zwarte hond) is een reutje, Yakka een teefje. Beide zijn al geneutraliseerd, gevaccineerd, gechipt en gecheckt op diverse ziektes (ze zijn gezond verklaard).

Wie wil en kan voor één van deze honden een wereld van verschil maken 🌍💕? Door tijdelijke opvang, als gastgezin? Dan krijgen ze in Nederland een goede start en het vinden van een een goed passende adoptant wordt gemakkelijker omdat we de hond goed leren kennen. Of misschien wil je zelf wel een optie op adoptie?

Informatie over het opvangen van een Roemeense asielhond vind je op onze pagina Gastgezin worden.
Een filmpje 🎞 van beide honden staat op de pagina van Yakko en ook op die van Yakka.

Bij vragen of interesse kun je ons mailen, we vertellen graag meer!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Een asielhond adopteren