logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jong hondje adopteren

 

== Herhaalde oproep: naar aanleiding van de vorige oproep meldde zich een belangstellende, maar helaas gaat de adoptie niet door 🙁==

➡ We zoeken met spoed een nieuwe plek voor ons toppertje Oona. Eén van de oudere hondjes van haar gastgezin moet worden geopereerd en moet langdurig revalideren. En dat lukt niet omdat Oona en dat hondje juist graag samen spelen.... 🙁

Oona is een kleine middelmaat (40 cm), een teefje van 11 maanden. Ze is een bijzonder lief hondje, speels, aanhankelijk en gevoelig. Ze is met zachte hand prima te sturen; ze wil het graag goed doen en is bovendien slim!

Oona speelt graag; ze speelt met de andere honden van het gastgezin, met haar gastmoeder en ook in haar eentje kan ze zich prima vermaken met een speeltje of iets te kauwen. Ze vindt het ook gezellig om met je te kletsen: ze heeft een heel scala aan geluidjes die ze gebruikt om aan te geven hoe ze zich voelt of wat ze graag wil 🥰. Oona ligt graag op schoot of tegen je aan.

In nieuwe situaties is Oona onzeker maar ze heeft met de hulp van haar gastmoeder al mooie stappen gezet op weg naar meer (zelf)vertrouwen. In haar vertrouwde thuis is ze heel ontspannen en een knuffelkont; tijdens de wandelingen gaat het steeds beter. Inmiddels geniet ze van wandelingen in het bos of buitengebied. In een rustige woonwijk kan en durft ze ook prima een stukje te lopen, maar haar favoriete wandelomgeving is dat nog niet. Ze vindt autorijden leuk, dus dat geeft eventueel de mogelijkheid om haar voor de dagelijkse wandeling mee te nemen naar een rustig gebied een eindje van huis.

Wie heeft plaats en huis en hart voor dit lieve zachtaardige hondenmeisje 🏡💖? Oona kan als enige hond worden geplaatst als ook bij een andere (sociale) hond. Ze komt graag heel veel liefde en gezelligheid brengen!
In Roemenië werd ze gedumpt op straat, een ongewenste pup 😞... maar wij twijfelen er niet aan dat ze hier in Nederland juist enorm gewenst is en geliefd zal zijn haar hondenleven lang 💝!

Aanvullende informatie en filmpjes 🎞 van Oona vind je op Oona's pagina: Jong hondje adopteren.

Bij vragen kun je ons natuurlijk mailen; we vertellen graag meer 🙂! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Jong-hondje-adopteren, Oona ter adoptie.