logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

pomme happy dogs of romania

 

Eén van onze gastgezinnen is om hulp gevraagd. Pomme, een kruising Karpatische Herder van net een jaar oud, moet weg bij zijn huidige baasjes en niemand weet waar heen 😔...

Wij bemiddelen Pomme niet zelf, maar we zijn graag bereid om te helpen zoeken naar een geschikt gastgezin of een adoptant.
Contact en meer informatie:
www.happy-dogs-of-romania.nl/products/pomme/

Pomme (geboortedatum 29.03.2021) is als pup gevonden op een veld in Abrud samen met andere pups. Ze zijn naar een leegstaand bejaardentehuis gebracht en daar verzorgd en toen Pomme ongeveer 5 maanden oud was, is hij naar een opvang in Nederland verhuisd en werd na een paar dagen geadopteerd. Naarmate de maanden verstreken bleek Pomme niet de gezelschapshond te zijn die de adoptant graag wilde, maar een kruising met Karpatisch herderbloed, een hond die een eigenaar nodig heeft, die stevig in de schoenen staat. Evengoed geniet hij ook van een knuffel en een aai van zijn baas, is zelfs heel aanhankelijk.

Een gedragstherapeut is bij Pomme en zijn bazin geweest en concludeerde dat training en management nodig is. Pomme is een jong volwassen hond, zeer voergericht. Hij is goed te trainen met voer en heeft een eigenaar nodig die hem consequent opvoed en de leiding neemt, ...▶ lees verder op Pomme's pagina.