logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel hondje adopteren

Geslacht: reu, gecastreerd
Leeftijd: 6 à 7 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja / zie toelichting
Adoptie bijdrage: €150,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:

Snoopy heeft een tijdje rondom het asiel van Elisa gezworven. Uiteindelijk kreeg hij een plekje binnen de hekken van het asiel.

Onze teamleden hebben Snoopy begin november 2022 en in mei 2023 zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Hij is een enorm vriendelijk mannetje dat snakt naar aandacht en genegenheid. De foto's en filmpjes laten dit ook zien.

asiel hondje adopterenMet andere honden heeft Snoopy niet zo veel. Hij ontwijkt ze en is veel liever bij mensen of desnoods op zichzelf. In het asiel zit hij daarom alleen in een kennel. Veel tijd om hem aandacht te geven is er helaas niet, het asiel is overvol...

Toch is lieve Snoop één van de favoriete hondjes van Elisa en van de vrijwilligers. Hij komt je graag troosten als je dat nodig hebt en staat altijd klaar voor een knuffel! 

Asielhonden hebben in Roemenie vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor Snoopy! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die hem wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor hem gevonden is.

Snoopy is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Hij is gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft hij ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor Snoopy zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Snoopy zou graag als enige hond bij zijn nieuwe baasjes of opvangadres wonen.

* Dit hondje verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Hij is waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Snoopy een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Snoopy wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de procedure vindt u op onze pagina's Adopteren.
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Snoopy tijdelijk opvangen om hem een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes (beelden van april en mei 2023):

 

Filmpje (beelden van begin november 2022):