logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Lily wil uit het asiel

 

Update 4 augustus: Lily heeft via een Duitse stichting een ticket voor de happy bus gekregen en is tegelijk met Lara vertrokken ❤️

Lara en Lily, twee zusjes in Elisa's privé asiel. Lara heeft al een kaartje voor de bus naar Nederland, die op 3 augustus vertrekt 🚚. En natuurlijk wil Lily ook heel erg graag weg uit het asiel! Des te meer als ze straks de steun en het gezelschap van Lara zal moeten missen.

Eén van onze teamleden was eind mei op bezoek bij Elisa's privé asiel in Roemenië en heeft daar ook deze lieve zusjes ontmoet. Lily is een en kleine hond (circa 35-40 cm) van net één jaar en met de looks van een miniatuur Golden Retriever. Ze is even wat onzeker en afwachtend, maar al snel onderzoekend, speels en super lief 🥰! Op haar pagina staat een filmpje waarin ze dat laat zien.

In het asiel is er voor haar maar zelden een gelegenheid om al haar mooie eigenschappen toe te passen, te laten zien en te ontwikkelen... Met momenteel zo'n 250 honden in Elisa's opvang en een groot tekort aan vrijwilligers die komen knuffelen en spelen is daar simpelweg geen tijd voor 😔.

Wie stelt huis en hart open voor mooie, zachtaardige Lily 🏡❤️?
Lily trekt zich erg op aan Lara. We plaatsen haar daarom alleen in een thuis met een al aanwezige sociale hond die voor haar een steun en voorbeeld kan zijn.

Kijk op Lily's pagina voor meer informatie en een filmpje van haar: Kleine asielhond, Lily 📄🎞️

Lily is een kleine hond. Ze wacht in het asiel op een eigen thuis en baasje in Nederland.