logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

snoopy geadopteerd

 

Onze Snoopy, hij was (letterlijk) een zielepoot maar is nu toch ook een grote geluksvogel!

Snoop kwam als jonge pup in opvang bij gastgezin Anuschka en Joost. Het liep anders dan verwacht... Snoopy had een raar loopje. We hoopten op groeipijn als oorzaak, maar het bleek ernstig 😞. Zijn heupen bleken zo slecht dat alleen een bekkenkanteling aan beide zijden hem een goede kans kon geven op een pijnvrij leven.

Dankzij de hulp van heel veel lieve donateurs kon Snoop geopereerd worden. Twee maal, links en rechts, met daartussen een revalidatie periode zodat de al geopereerde kant sterk genoeg zou zijn om weer mobiel te worden na de tweede operatie.

Het is een mega zwaar traject geweest. Voor Snoopy én voor zijn gastouders. Want een jonge hond die in zijn koppie helder is en zó veel zou willen doen, maar na een operatie veel pijn heeft en móet rusten... als (gast)ouders heb je dan letterlijk heel veel slapeloze nachten.

Anuschka en Joost hebben álles uit de kast gehaald om het voor Snoopy zo fijn mogelijk te maken. Ze hielden hem 24/7 gezelschap, brachten hem naar plekken waar hij wat te zien had en kon genieten van het koele gras. En toen het wat beter ging namen ze Snoopy mee op vakantie in een kampeer busje; wat een geweldig avontuur was dat voor hem 💖!

In eerste instantie leek Snoopy de tweede operatie wat beter te hebben doorstaan dan de eerste. Maar helaas is nu gebleken dat de tweede operatie slechts voor een deel geslaagd is. Snoopy zal altijd min of meer een zorgenkind blijven.

Hoe geweldig is het dan dat Anuschka en Joost hebben besloten dat Snoop hoe dan ook voor altijd bij hen mag blijven 💕! Snoopy's koosnaampje was altijd al Boelie en Boelie 🥰 wordt nu zijn officiele naam.

Snoopy / Boelie heeft de meest geweldige, zorgzame gastouders getroffen die wij voor hem konden wensen. En dat hij nu door hen wordt geadopteerd vinden we meer dan fantastisch. Lieve Anuschka en Joost, een heeeeeel groot dankjewel voor alles wat jullie gedaan hebben voor Snoopy/Boelie en voor alles wat jullie nog voor hem gaan doen. We hebben enorm veel respect voor jullie zorgzaamheid, geduld en doorzettingsvermogen - dankjewel 💖💖💖!!

 

{gallery}Adoptiehonden/snoopy{/gallery}