logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hulp voor dieren oekraine

 

***** NIEUWE VOERACTIE VOOR ODESSA E.O. ***** !!!!!

Lieve mensen, een maand geleden hebben we een succesvolle voeractie georganiseerd voor de (zwerf)honden en -katten in Odessa en omstreken. Die actie bracht toen 2.750 euro op waarvan we samen met stichting Amor para Perros 4 ton voer hebben gekocht (ieder 1.600 euro). We hebben dus nog 1.100 euro gereserveerd staan. Dat is harstikke mooi, maar kunnen we dit bedrag met jullie hulp verhogen?
Het is zo broodnodig!!

Onze contactpersonen in Odessa hebben ook contact met organisaties voor zwerfdieren in Mykolaiv, zo’n 130 km van Odessa. Deze stad wordt zwaar gebombardeerd, er zijn nauwelijks winkels open om voer te kopen 😞. Ook in Odessa zelf is het zwaar. Iets minder bombardementen, maar meer dan de helft van de inwoners is de stad ontvlucht...

Dat betekent voor de shelters en particulieren die dieren op straat voeren dat er nauwelijks donaties binnen komen. Mensen zijn hun baan verloren, hebben veel minder geld. Wel positief is dat er afgelopen maand weer dierenvoer verkrijgbaar is, dus we hoeven het dit keer niet in Roemenie te bestellen en dan via een gevaarlijke tocht naar Odessa te vervoeren. En het betekent ook dat we dieetvoer kunnen bestellen voor bijv. katten met nierproblemen etc.

Onze contactpersonen hebben lange lijsten met echt honderden namen/adressen van shelters en mensen die zwerfdieren voeren. Kunnen we deze mensen opnieuw helpen?
Hen laten weten dat ze er niet alleen voor staan? Dat we hen willen steunen in hun heldhaftige acties, zodat de dieren in de shelters en in de straten niet van de honger omkomen?

Iedere bijdrage is enorm welkom! Ons rekeningnummer is NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. voer Odessa 💖💖

U kunt ook gebruik maken van dit betaalverzoek: https://betaalverzoek.rabobank.nl/...