logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

smiley geadopteerd

 

Van Smiley weten we dat hij al vanaf 2017 in het ellendige gemeentelijk asiel van Resita zat... De omstandigheden daar zijn nauwelijks voorstelbaar. Veel te veel honden bij elkaar gepropt in kennels. Er breken daardoor vaak gevechten uit waarbij ook vaak dodelijke slachtoffers vallen. Geen uitlaatrondes, geen speelgoed, geen mandjes, geen aandacht, nauwelijks medische zorg. In de winter barre kou, in de zomer ondraaglijke hitte. Een nachtmerrie.

Hoe Smiley het heeft overleefd weten we niet, maar in 2020 hebben we hem daar weg kunnen halen. We brachten hem onder bij een particulier asiel in Roemenië. Nog steeds een leven opgesloten in een kennel, maar vergeleken met het gemeentelijk asiel al wel een hele verbetering.

Smiley heeft helaas nog lang moeten wachten op een geschikt gastgezin in Nederland. Smiley was een bang hondje en veel meer dan dat wisten we niet over hem. Uiteindelijk is het toch gelukt, begin maart konden we Smiley naar Nederland laten reizen.

En wat heeft Smiley het getroffen, we zijn zó blij voor hem 💖🙏! Door geduld, begrip en liefde is Smiley bij zijn gastgezin veranderd van een bang hondje dat geen vertrouwen kon hebben in mensen in een vrolijke hond, die vol vertrouwen zijn nieuwe wereld tegemoet treedt. Een hond die zijn naam nu alle eer aan doet, die aan de zijde van zijn opvang-baasje met een big smile geniet van al het moois wat het leven als huishond in Nederland te bieden heeft.

Smiley's sprookje werd compleet toen zijn opvang-baasje ons liet weten dat Smiley nooit meer weg hoeft. Heiko, enorm bedankt !! Dankzij jou is Smiley's wereld nu voorgoed veranderd, van een nachtmerrie in een waargebeurd sprookje 💖💖.