logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

chantal geadopteerd

 

Onze kleine aanhankelijke troela Chantal heeft haar perfecte voor-altijd-thuis gevonden 💖.
In Roemenië woonde Chantal in een tuin en de eigenaren waren veel van huis. Op een dag kwamen ze thuis en had Chantal een pup... Gelukkig werden ze niet op straat gezet maar naar Elisa's privé asiel gebracht. Toen één van onze gastgezinnen haar kon en wilde opvangen kwam Chantal via onze stichting naar Nederland (haar pup had inmiddels elders al een goede plek gekregen).

Tussen Chantal en haar adoptant is er een haast magische klik, heel bijzonder en ontroerend 💕.
Mee naar huis met de adoptant gedroeg Chantal zich alsof dat volkomen vanzelfsprekend was. Blij en ontspannen mee in de auto. En in haar nieuwe huis ging ze meteen lekker rollen op het kleed en de fijnste ligplekjes uitzoeken. Het allerfijnste ligplekje is waarschijnlijk op schoot, precies wat Chantal voor zichzelf wenste. En dan is er nog een heerlijke tuin, waar ons prinsesje lekker in het zonnetje kan liggen - ook dat stond op Chantal's verlanglijstje.

We ontvingen inmiddels een fijn bericht van de adoptant over Chantal's eerste dag in haar nieuwe thuis. Ze schrijft "Ik voel mijzelf zo gelukkig met Chantal. Zij is alles wat ik maar kan wensen in een hondje." En daar worden wij dan weer gelukkig van 😊.

Jeanne, dankjewel dat je opnieuw een thuisloos hondje geweldig goed op weg hebt geholpen 🙏🌹.

Wij wensen Chantal en haar nieuwe baasje alle geluk 🍀💖. Het is hen allebei enorm gegund!