logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje Eve

Senior hondje Eve was één van de honden die Elisa onder haar hoede heeft genomen nadat een hoarder in haar dorp was overleden en er daar 10 honden in kleine kennels opgesloten bleken te zitten... Ze kregen te eten maar verder geen enkele vorm van aandacht of verzorging 😞.

Begin februari is Eve bij haar gastgezin in Nederland gekomen. Ze is sociaal en geen veeleisend hondje. Ze geniet van een wandeling, de aanwezigheid van andere rustige honden, aandacht, het zonnetje en een zacht plekje om te slapen.

Eve kwakkelt met haar gezondheid. Ze heeft chronische maag-/darmproblemen, waardoor ze niet zomaar elke voeding verdraagt en lopen gaat wat moeilijker vergeleken met een aantal maanden geleden.

Eve's gastgezin en onze dierenarts hebben zich samen ingezet om Eve weer op de been te krijgen 🥰. Voor een deel is dat goed gelukt, voor een deel niet (helemaal). Eve is blijvend afhankelijk van medicatie en gezien haar complexe medische achtergrond blijven we als stichting graag betrokken, ook financieel.

Voor Eve zoeken we een bijzondere plek. We zoeken een fijn thuis voor haar waar ze voor altijd mag blijven, maar waarbij ze ook blijvend een zorghond van onze stichting is. Dat betekent dat er veel overleg zal zijn over medische en eventueel andere belangrijke zaken. De stichting blijft Eve’s medische kosten betalen.
We zoeken voor Eve dus eigenlijk een gastgezin waar ze voor altijd mag blijven 🏡.

Na al die afschuwelijke jaren die ze in Roemenië heeft gehad zijn we superblij dat ze nu bij ons in Nederland is, wordt behandeld en in de watten gelegd ❤️. Een voor-altijd-thuis waar ze in overleg en samenwerking met onze stichting nog een fijne tijd heeft zou de kers op de taart zijn!

Meer informatie over Eve en het thuis dat we zoeken vind je op haar pagina: Senior hondje Eve 📄🎞️

Wilt u een ouder hondje nog een heerlijke tijd bieden? Voor klein senior hondje Eve zoeken we een voor-altijd-thuis.