logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

We zoeken een heerlijk thuis voor deze vrolijke en intens lieve hond 🏡🐶! Wie weet leest zijn toekomstige baasje dit bericht... 🙏

Teddy is anderhalf jaar jong en inmiddels bijna 11 maanden in Nederland. Hij kwam als heel jong guppy samen met een zusje terecht in Elisa's privé asiel en reisde toen hij zes maanden was naar zijn gastgezin in Nederland, in Leiden. Bij zijn gastgezin heeft hij zich meer dan geweldig ontwikkeld 📈!

Van een pup die het best heel spannend vond om geaaid te worden naar een knuffelkont die - als het mag - het liefst op schoot ligt. Van een pup die bezoekers probeerde weg te blaffen naar een hond die na een tijdje graag - als het mag - naast het bezoek op de bank ligt ❤️.

Het is niet dat zijn gastgezin hem graag kwijt wil; integendeel, ze zijn heel erg gek op hem 🥰. Desondanks zou het heel fijn zijn wanneer Ted nu zijn voor-altijd-thuis vindt. Een baasje-voor-altijd is immers wat we elke hond gunnen! En bovendien geeft dat weer ruimte voor een volgende hond die begeleiding in opvang heel hard nodig heeft.

Teddy's pagina, met aanvullende informatie, meer foto's en filmpjes: Jonge hond adopteren, Teddy 📄🎞️

Bent u op zoek naar een jonge hond? Teddy is anderhalf jaar en hij kan worden geadopteeerd.