logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje asiel adopteren

Een ouder hondje/ senior hondje adopteren
Tussen kerst en oudjaarsdag zag Elisa een oud en mager hondje langs de weg lopen. Ze probeerde contact met hem te krijgen, maar hij keek niet op of om. Ze was onderweg naar een afspraak en moest door. De hond was de hele dag in haar gedachten. Toen ze 7 uur later Solca in reed zag ze hem weer lopen, 14 kilometer verderop dan waar ze hem in de ochtend zag. Het is uiteindelijk gelukt om hem veilig te stellen. Hij was ernstig vermagerd, had een ontsteking bij zijn schouder en was oververmoeid; ongelofelijk hoe hij ruim 14 kilometer heeft weten te lopen.

Hij kreeg eten, drinken, wondverzorging en een plekje bij de dierenarts. Hij heeft daar samen geleefd met poezen en een senior teefje. In januari heeft één van onze teamleden hem ontmoet toen ze op bezoek was bij Elisa's asiel. Hij was toen nog herstellende maar al wel positief geïnteresseerd in zijn omgeving. In maart is een mannelijke vrijwilliger van het asiel met hem aan de wandel geweest, Lazarus heeft genoten van de aandacht!

We zoeken nu een vijf-sterren thuis in Nederland voor dit kereltje. In Roemenië maakt hij geen kans om geadopteerd te worden. Gelukkig hoeft liefde voor honden niet te stoppen bij landsgrenzen!

Kijk op Lazarus' pagina, Senior hondje adopteren uit het asiel voor meer informatie, foto's en filmpjes van dit lieve oudere hondje.

Een ouder hondje (senior hondje) adopteren? Lazarus wacht in het asiel op een fijn en blijvend thuis.