logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

pup klein hondje herplaatsing

Deze kleine pup moet helaas met spoed worden herplaatst.
Puppy Pebble werd een week of zes geleden geadopteerd. Helaas blijken Pebble en het hondje dat bij de adoptant al aanwezig was geen goede match. Zijn adoptant heeft ons daarom gevraagd om zo snel als mogelijk een ander thuis voor hem te vinden.

Update 4 april: gelukkig kon Pebble terecht bij één van onze ervaren gastgezinnen. De spoed is er af, maar we blijven zoeken naar een blijvend thuis voor hem.

Puppy Pebble is een geweldig hondje in een handzaam formaatje. Dit grappige ventje is heel aanhankelijk, naar één persoon. Niet zo gek, kijkend naar zijn verleden.
Pebble werd in Roemenië als veel te jonge pup gedumpt, samen met zijn nestgenootjes maar zonder hun moeder. Elisa vond de pups en vanzelfsprekend kregen ze onderdak bij haar.

Zo'n start in het leven laat vanzelfsprekend zijn sporen na als het gaat om karakter en gedrag. In het asiel was hij een vrolijke maar onzekere pup die heel graag contact wilde met zijn verzorgers, maar dat niet echt durfde. Eenmaal op schoot vond hij contact toch wel heel fijn 🥰

We hebben Pebble zo snel mogelijk naar Nederland laten komen; hij had een fijne plek bij een gastgezin waar hij goed werd begeleid. In de maanden dat hij bij hen was, heeft hij al heel veel geleerd! Zijn (zelf)vertrouwen is flink gegroeid en met goede begeleiding zal hij zich positief blijven ontwikkelen.

De keerzijde van zijn sterke aanhankelijkheid is dat hij nog niet zo goed zonder zijn gastmoeder/baasje kan; hij kan nog niet gemakkelijk alleen thuis blijven.
Pebble zal zich bij een goede match zeker kunnen hechten aan een nieuwe eigenaar. Maar die zal, zeker de eerste maanden, hem (nog) niet alleen thuis kunnen laten.

Het goede nieuws is dat Pebble van autorijden houdt en graag meegaat. Ook wandelen (in een rustige omgeving) vindt hij heerlijk. Hij is een vrolijk hondje, toegewijd aan zijn eigenaar. Een toppertje dus, bij de juiste match 💞!

Meer lezen over Pebble, over de adoptant die we zoeken en filmpjes van hem bekijken? Dat kan op zijn profielpagina: Klein hondje adopteren, puppy Pebble

Pebble is een pup van 10 maanden en een klein hondje. Helaas moet hij met spoed worden herplaatst.