logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje pekingees adopteren

 

Betty is een Pekingees van 13 jaar. Ze is een super lief senior hondje, echt een schatje! Ze kan het goed vinden met alles en iedereen, is rustig en houdt je graag gezelschap!

In Roemenië bracht haar eigenaar haar naar het gemeentelijk asiel omdat ze te oud was 😢. Voor ons onbegrijpelijk 🙈... Ook omdat in zo'n asiel Betty niet lang meer geleefd zou hebben en de tijd die ze nog had zou afschuwelijk zijn geweest.
Gelukkig werd ze opgemerkt en bood één van onze gastgezinnen in Nederland een opvangplek voor haar aan 🙏.

Betty is op haar tijdelijke adres gearriveerd op 3 februari, in Sint Jansteen, provincie Zeeland. Ze werd half april geadopteerd. En gelukkig gebeurt ons dit maar zelden, maar nu dus wel: het bleek geen goede plek voor Betty en haar adoptant bracht haar al snel terug... 😞.

Inmiddels is ze een maand terug bij haar gastgezin waar ze het meer dan prima doet. We gaan opnieuw op zoek naar haar gouden mandje. Iemand met inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van honden; lieve mensen die van Betty's oude dag de mooiste tijd van haar leven willen en kunnen maken 💕🏡!

Op Betty's pagina vind je meer informatie, filmpjes van haar en een link naar de stappen in onze adoptie procedure: Senior (asiel)hondje adopteren: Betty

Bij vragen kun je ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Betty is een ouder hondje, een senior hondje, Pekingees. Ze is beschikbaar voor adoptie.