logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde hond en kat

 

Super blij zijn we voor deze dieren! In Roemenië leek voor deze twee bijna alle hoop vervlogen... En kijk ze nu 🤩!!

Eén van onze teamleden trof Kiki aan in het gemeentelijk asiel Pallady, Roemenië. Toen ze terug in Nederland was kon ze deze pupperd maar niet uit haar hoofd zetten... en liet haar naar Nederland komen 🚐💖. Bij haar gastgezinnen heeft Kiki enorm veel geleerd; dankjewel Jeanette en dankjewel Monique voor haar opvang en begeleiding 🙏!

Afgelopen week was het dan zover; Kiki is verhuisd naar haar voor-altijd-thuis. Dag lieve, enthousiaste Kiki 😘; we wensen jou en je adoptant een hondenleven lang heel veel plezier en geluk met elkaar 💕🍀.

Poes Cloud zat in een Roemeens privé asiel, geïsoleerd van andere katten. Cloud heeft FIV, kattenaids. Op mensen absoluut niet overdraagbaar, maar wel van kat op kat... We vonden iemand die al een FIV kater heeft en heel graag een vriendinnetje voor hem wilde adopteren 💕. Ze doorliep met glans onze adoptieprocedure en vandaag is Cloud rechtstreeks vanuit Roemenië bij haar thuisgebracht 🏡.

Fantastisch dat deze lieve poes nu een heerlijk poezenleven tegemoet kan zien; met een kattenvriendje, een lief "baasje", een warm eigen thuis 🥳!! Welkom in Nederland Cloud; we wensen ook jou en je adoptant heel veel plezier en geluk 💕🍀!

Hond Kiki en kat Cloud zaten in een Roemeens asiel en zijn nu geadopteerd in Nederland!