logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje adopteren

 

Bij wie mag klein en super-lief hondje Eve genieten van haar senior jaren 💕🙏?

Eve geniet intens van menselijke aandacht en geaaid worden. Een warme mand heeft ze nooit gekend maar we kunnen wel voorspellen dat ze die ook enorm zou waarderen...

Eve is door Elisa in haar privé opvang opgenomen (Instagram: Do Good Rescue ), gered uit een klein hok waarin ze jarenlang opgesloten heeft gezeten 😞. Bij Elisa is haar leven al een heel stuk beter, maar het is nog steeds een leven is een asiel waar er handen te kort zijn om te aaien... Met de winter op komst is er ook nog de kou en de sneeuw 🥶❄; de winters in Roemenië kunnen heel streng zijn.

Drie van onze teamleden zijn op dit moment op bezoek bij Elisa's opvang in Roemenië. Ze hebben Eve in juni ook al ontmoet en vandaag valt ze opnieuw op door haar hunkering naar liefde 🥰.

Eve leeft nu samen met een reutje in één kennel en dat gaat goed. Maar ze is helaas niet sociaal met alle honden, zeker niet met teefjes. Ook de combinatie met katten is geen goed idee; Eve is een mensen-hond. Het allerliefst plaatsen we Eve daarom als enig huisdier in een gezin (of bij een alleenstaand iemand). Eve is klaar voor een enkeltje Nederland 🚐, ze is gesteriliseerd, volledig geënt en natuurlijk heeft ze een chip en een paspoort.

Meer lezen over Eve en haar ▶ filmpjes bekijken? Dat kan op haar Eve's eigen pagina.

Bij vragen kunt u ons natuurlijk mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬