logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hailey adoptiehond

 

Ben jij op zoek naar een lieve vrolijke jongedame, die ook nog eens dol is op knuffelen? Ontmoet dan onze Hailey van 1 jaar (5 mei 2021) 💖. Hailey verblijft bij een bevriend gastgezin en wordt bemiddeld via Dutch Animal Care.

Haar gastmoeder schrijft:

Hailey komt oorspronkelijk uit Roemenië, waar zij samen met haar moeder, zusjes en broertje verbleef in een privé opvang in de buurt van Arad. Begin april is zij naar Nederland gekomen en verblijft sindsdien bij ons in gastgezin. Ons gezin bestaat uit: man & vrouw, 2 kinderen (6 en 9 jaar), 2 katten en 2 honden

hailey adoptiehond

Hailey is gek op onze kinderen en speelt graag met hen. Ook met onze katten gaat het goed, maar zij kan zich soms erg op ze fixeren. Onze katten kunnen dit prima handelen, maar katten die geen honden zijn gewend of schuw zijn, dat komt niet goed. Ze doet ze geen kwaad, maar gaat ze dan wel opjagen.
Hailey is een dikke knuffelkont en is graag in onze buurt. Het liefst zou ze op schoot liggen of naast je op de bank (als dit mag).

Hailey speelt graag in de tuin met de andere hond of met het hondenspeelgoed. Ook in huis pakt zij het hondenspeelgoed en vooral haar knuffels zijn favoriet. Balletjes vindt zij erg leuk en zij brengt de bal al regelmatig terug.
’s Nachts slaapt zij in de bench en ook overdag ligt zij er regelmatig in. Ook kan zij al een paar uurtjes alleen thuisblijven.

Buiten op straat merk je, dat Hailey nog erg onzeker kan zijn, ze hijgt dan snel en haar staart schiet snel omlaag als het te druk wordt. Op andere honden reageert Hailey wisselend. Laat je haar in alle rust kennismaken, dan is het al snel goed. Ze vindt het nog best spannend.
Bij nieuwe dingen die wij tegenkomen op straat, heeft zij sterk de neiging om te willen vluchten. Als je rustig de tijd neemt om samen met haar het object te bekijken, wint haar nieuwsgierigheid het steeds meer. Als je tijdens het wandelen tegen haar praat en haar focus meer op jou probeert te krijgen, ontspant zij zich steeds meer. Ook trainen met een clicker en lekkers, werkt met Hailey heel goed.

De stofzuiger en grasmaaier vindt Hailey reuze interessant en ze komt er dan ook rustig bij liggen, als je bezig bent.
Bij bezoek heeft Hailey sterk de neiging om ze weg te willen blaffen. Bij ons gaat zij daarom eerst in de bench, en als iedereen rustig zit, mag zij er bij komen om in alle rust kennis te komen maken.
Hailey is een hele lieve en slimme jonge meid, die goed trainbaar is. Ze is gek op lekkers en hierdoor ook snel af te leiden. Het is echt een dikke lieverd.

hailey adoptiehondVoor Hailey zijn wij op zoek naar mensen met een leuke sociale hond, dit zal Hailey zeker steun geven in haar ontwikkelingsproces. Of mensen met ruimschootse ervaring met buitenlandse honden, die onzeker zijn.

Wat oudere kinderen (> 10 jaar), die al wat gewend zijn qua honden, zou prima kunnen.
We plaatsen Hailey niet in een drukke stad of dorp, dit komt haar onzekerheid zeker niet ten goede.
Hailey heeft een schofthoogte van ongeveer 50 cm.

Hailey is gechipt, ontwormd en heeft al haar verplichte vaccinaties gehad en heeft haar eigen Roemeense paspoort. Hailey is gesteriliseerd in Roemenië. Hailey is in Nederland door onze eigen dierenarts nagekeken en is helemaal goedgekeurd.

Haily verblijft bij haar gastgezin in Drachten. Ze wordt geplaatst met een adoptiecontract van Dutch Animal Care en een huisbezoek is een onderdeel van de adoptieprocedure.
Heeft u interesse in deze leuke jonge hond? Neem dan contact op met Dutch Animal Care, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 - 43059949.

Foto's en filmpjes: