logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

 

eve senior hondje

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: senior hondje, circa 11 jaar
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: nee
Kan met andere honden: nee

Informatie:
Super lieve Eve is een kleine senior hond van circa 11 jaar. Ze heeft haar leven lang in een hok gewoond maar is desondanks erg lief en heel open naar mensen toe. Ze geniet intens van aandacht en geaaid worden.

Eve maakt deel uit van de twaalf honden die in Elisa's privé asiel zijn opgevangen, omdat hun eigenaar is overleden. Het zou fantastisch zijn wanneer Eve nog kan meemaken hoe het is om geliefd te worden en te leven als huishond.

eve senior hondjeProfiel adoptant:
Voor Eve zoeken we iemand die haar graag een voor-altijd-thuis wil bieden. Eve heeft nog nooit in een huis gewoond en haar wereldje is altijd heel erg klein geweest. We zoeken daarom mensen met ervaring die zich realiseren dat de overgang naar een leven als huishond voor Eve heel groot is en geduld en tijd vraagt. Bang voor mensen is ze zeker niet!

Eve is niet altijd sociaal naar voor haar onbekende honden. Op dit moment (2 nov. 2022) deelt ze een kennel met een reutje en dat gaat wel goed. We zoeken bij voorkeur een adoptant waar Eve het enige hondje in het gezin zou zijn. Ook de combinatie met katten is waarschijnlijk geen goed idee.

Eve zal naar onze verwachting een heel dankbaar en baasgericht hondje zijn in een rustig huishouden, in een rustige woonomgeving. Een goed omheinde en liefst afgeschermde tuin vinden we voor haar ook belangrijk. Dan hoeft Eve de eerstetijd niet persé mee uit wandelen.

Op de filmpjes en foto's is goed te zien hoe Eve enorm geniet van geaaid worden. Degene die aait in het filmpje van 2 november is één van onze teamleden, op bezoek in Roemenië; voor Eve iemand die ze niet kent.

Wilt u een hond uit Elisa's privé asiel opvangen, of eventueel adopteren? Senior hondje Eve, of liever een ander hondje? Dat zou geweldig zijn! Vooral voor de hond die het betreft, maar ook omdat elk hondje dat het asiel verlaat ruimte geeft voor een volgend hondje dat de hulp van Elisa's team heel erg hard nodig heeft.

Meer informatie over onze adoptie procedure vindt u op onze pagina Adopteren. Na het lezen van die informatie kunt u desgewenst een Intakeformulier invullen.

Filmpje van een genietende Eve, 2 november 2022:

Wandelen met Eve, 3 november 2022:

Foto's van Eve :

Eve en Evian, eindelijk uit hun hok:

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u ondermeer de volgende artikelen lezen:

We durven het bijna niet te vragen... (25 oktober 2022)

Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)

Heel veel puppy's in het asiel van Elisa ter adoptie (5 juni 2022)

Aanbevolen: Elisa's instagram account, Do Good Rescue Romania:
https://www.instagram.com/dogood_romania/