Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Eve

 

eve senior hondje Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: senior, circa 11 jaar
Formaat: klein / kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: nee
Kan met andere honden: nee

Informatie:
Eve is een kleine senior hond van circa 11 jaar. Ze heeft haar leven lang in een hok gewoond maar is desondanks erg lief en heel open naar mensen toe.

Eve maakt deel uit van de twaalf honden die in Elisa's privé asiel zijn opgevangen, omdat hun eigenaar is overleden. Het zou fantastisch zijn wanneer Eve nog kan meemaken hoe het is om geliefd te worden en te leven als huishond.

Profiel adoptant:
Voor Eve zoeken we geen gastgezin voor tijdelijke opvang, we zoeken iemand die haar graag een voor-altijd-thuis wil bieden. Eve heeft nog nooit in een huis gewoond en haar wereldje is altijd heel erg klein geweest. We zoeken daarom mensen met ervaring die zich realiseren dat de overgang naar een leven als huishond voor Eve heel groot is en geduld en tijd vraagt.

Eve is niet sociaal naar voor haar onbekende honden. We zoeken daarom een adoptant waar Eve het enige hondje in het gezin zou zijn. Ook de combinatie met katten is waarschijnlijk geen goed idee.

Eve zal naar onze verwachting een dankbaar en baasgericht hondje zijn in een rustig huishouden, in een rustige woonomgeving. Een goed omheinde en liefst afgeschermde tuin vinden we voor haar ook belangrijk. Dan hoeft Eve in elk geval de eerste maanden niet mee uit wandelen. En wellicht is het beter om Eve's nieuwe wereld voor de rest van haar leven te beperken tot haar nieuwe huis en tuin, zodat ze niet hoeft om te gaan met alle prikkels die de wereld daarbuiten met zich mee brengen.

Wilt u een hond uit Elisa's privé asiel opvangen, of eventueel adopteren? Eve, of liever een ander hondje? Dat zou geweldig zijn! Vooral voor de hond die het betreft, maar ook omdat elk hondje dat het asiel verlaat ruimte geeft voor een volgend hondje dat de hulp van Elisa's team heel erg hard nodig heeft.

Meer informatie over onze adoptie procedure vindt u op onze pagina Adopteren. Na het lezen van die informatie kunt u desgewenst een Intakeformulier invullen.

Foto's van Eve :

Eve en Evian, eindelijk uit hun hok:

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u de volgende artikelen lezen:

Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)

Heel veel puppy's in het asiel van Elisa ter adoptie (5 juni 2022)