logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hond adopteren

 

❗❗ update 16 oktober: voor Mac hebben we een adoptant gevonden 💖💖

Voor onze vrolijke en aanhankelijke Mac zoeken we dringend een eigen thuis. Mac is een super gezellig hondje 🥰. Hij houdt van knuffelen met zijn baasje(s), lekker wandelen in het veld of bos, dutten in het zonnetje… En hij houdt van lekker eten en yumyummie snackies 😋.

Toch is herplaatsing van Mac dringend. Want Mac en de andere honden in zijn gastgezin, dat gaat helaas niet langer samen 😞.

senior adoptiehond macMac is 10 jaar jong en nog lekker fit. Als je hem met een brokje beloont voor zijn goede gedrag leert hij super snel. Die beloningsbrokjes kun je dan in mindering brengen op zijn “gewone” maaltijd, want Mac heeft wel de neiging om snel een Big Mac te worden 🍔😊

Mac kan prima mee in de auto en vindt het leuk om samen ergens op bezoek te gaan. Maar even alleen thuis blijven is, na gewenning, ook geen probleem 💖.

Mac is geen bange hond, tegenover onbekende mensen en situaties hooguit wat afwachtend. Een drukke omgeving met veel verkeer, veel mensen en voor hem dus overweldigend veel geuren en geluiden, dat maakt Mac wel onzeker. Niet zo gek, want in Roemenië woonde Mac in een sterk vervuild appartement en werd hij nooit uitgelaten...

Bij wijze van uitzondering hebben we voor Mac geen adoptiebijdrage vastgesteld. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Voor Mac zoeken we:

  • lieve mensen (of één mens)
  • zonder andere honden en zonder katten
  • in een rustige woonomgeving (dorps of landelijk)
  • met een rustig huishouden (geen jonge kinderen)
  • en een omheinde tuin.

Ons team biedt goede begeleiding om u waar nodig te helpen een super relatie op te bouwen met Mac. Enige ervaring met honden is wel gewenst, maar als u open staat voor onze adviezen en die toepast is veel ervaring niet noodzakelijk.

Mac verblijft bij een gastgezin in Nieuwe Pekela. Interesse in Mac of vragen over hem?
📬 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook Mac’s pagina voor aanvullende informatie, foto's en ▶ filmpjes!