logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

tien hondjes nederland

 

Maar liefst 1️⃣0️⃣ (tien!) hondjes zijn de afgelopen dagen vanuit Roemenië naar Nederland gereisd 🥳❗ Negen hondjes worden opgevangen door onze gastgezinnen en bofhondje nummer 10 is Juno. Zij wordt rechtstreeks geadopteerd en gaat Billie heten 💖.

Juno komt net als Juniper, Dykuma, Sunny, Stella, Abby, Oona en Willow uit het privé asiel van Elisa (Do Good Rescue).

Mede omdat in Groot Brittannië het tijdelijke verbod op import van honden uit Roemenië nog steeds voortduurt is het asiel van Elisa overvol. De nood is dus hoog en in Roemenië maken asielhonden zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. We doen wat we kunnen om te helpen. Binnenkort gaan twee van onze teamleden weer op bezoek bij Elisa's asiel om de honden te ontmoeten. Maar ook op dit moment hebben we al veel informatie over de pups en volwassen honden die nog opvang of een baasje zoeken en we kunnen Elisa en andere rescuers altijd om extra informatie vragen. 📬 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 🙂

pup ter adoptieLenny en Mario tenslotte zaten in een gemeentelijk asiel / dodingsstation. Een lokale rescuer betaalde voor deze hondjes een safe kennel, wat inhoudt dat ze bij een volgende dodingsronde niet gedood worden. Gelukkig bood één van onze gastgezinnen opvang aan voor beide hondjes en inmiddels zijn ook zij veilig in Nederland 💖.

Dankjewel aan de rescuers in Roemenië 🙏💖 ; zonder hen hadden deze en heel veel andere hondjes nooit een kans op een fijn leven gekregen... En dankjewel gastgezinnen en adoptanten; dankzij jullie krijgen zij nu dat fijne leven 🙏💖.

Veel (opvang)plezier met deze schatjes; ze zijn stuk voor stuk geweldig 🥰🥳!