logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

scooter ter adoptie

 

**Update 3 april: Scooter is geadopteerd **

Scooter 🙂 ! Hij is lief, vrolijk, niet bang en hij heeft nog een heel leven voor zich. Dat leven wil hij graag delen met een baasje-voor-altijd.

Warmte, een zachte ligplek, veel aandacht; Scooter heeft dat tot voor kort nooit gekend en hij waardeert het enorm 🥰! Hij is aanhankelijk en wil graag veel liefde geven.

Scooter is energiek en enthousiast. Hij speelt graag, zowel met speeltjes als met soortgenoten. Maar met de hond van het gastgezin speelt hij inmiddels helaas te opdringerig en bazig. Daardoor vindt zij Scooter - heel begrijpelijk - niet meer leuk ... 🙁

Met honden die Scooter buiten heeft ontmoet ging het spelen goed. Maar vanwege de ontwikkeling in zijn gedrag naar de hond van het gastgezin toe denken we dat Scooter beter als enige hond geplaatst kan worden.

Voor Scooter zoeken we een baasje met ervaring. Zijn toekomstige huis(je) heeft een omheinde tuin waarin Scooter heerlijk kan scharrelen en spelen.

Scooter zal graag naast je op de bank of bij je voeten liggen en graag samen op pad gaan. Wie wordt verliefd op onze Scoot en ziet in hem het perfect passende vriendje voor altijd 💖?

Kijk op Scooter's pagina voor aanvullende informatie.
Natuurlijk kunt u ons ook een berichtje sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.