logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

oekraine asiel dieren

 

▶ Voor een update dd 16 maart, klik op : "lees meer"

Het is gelukt om een transport te vinden!!!
We kunnen voer bestellen en dan wordt het vanuit Constanta (Roemenie) getransporteerd naar Odessa door een groep die humanitaire hulp organiseert. Ze zijn bereid om per rit ook honden- en kattenvoer mee te nemen en a.s. zaterdag is de eerste rit 💖💖
We willen samen met Amor para Perros minstens 4 ton voer bestellen, dus wil je helpen?

Ruim een week geleden hebben we op Facebook foto’s gepost van een asiel in Odessa, met ruim 500 honden en katten... Voer is dringend nodig, niet alleen voor dit asiel maar ook voor andere (particuliere) opvang in de omgeving. We hebben hard gezocht naar transportmogelijkheden, vanuit Modavie, vanuit Roemenie. Met de Russen voor de deur is dat niet makkelijk, maar het is nu eindelijk gelukt!!

Dit filmpje is op ons verzoek gemaakt om de situatie ter plekke te laten zien. Deze mensen laten de dieren niet in de steek, maar ze hebben wel hulp nodig!!

We willen samen met Amor para Perros minstens 4 ton voer bestellen, dus wil je helpen? Iedere bijdrage is heel erg welkom op rekening NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, o.v.v. voer Odessa, of gebruik deze betaallink. Help alstublieft mee!! 💖💖

**** UPDATE VOERACTIE ODESSA SHELTERS (16 maart) ****
Onze actie heeft met hulp van heel veel geweldige donateurs tot nu toe 2.365,- euro opgeleverd, ontzettend bedankt allemaal!!! 💖💖
Samen met Amor para Perros hebben we inmiddels voer besteld: 3.750 kg. hondenvoer en 750 kg kattenvoer (kosten voor onze stichting: 1.600 euro). Voor de ruim 500 honden en 100 katten van dit asiel en hopelijk is er dan nog wat over voor de andere opvang-lokaties in de omgeving.

Dit voer zal in gedeelten door een humanitair transport onder militaire begeleiding vanuit Constanta (Roemenie) worden vervoerd naar Odessa. Iedere keer kunnen ze 1 ton meenemen. Zodra we daarover meer nieuws hebben, posten we dat hier.

Omdat de situatie in Odessa heel dreigend is, willen we graag doorgaan met geld inzamelen, want we weten niet hoe lang deze ellende nog duurt. En niet alleen van dit asiel kregen we een noodoproep, ook van andere asielen zien we dat ze kampen met geld- en voertekort.

Dus iedere bijdrage is enorm welkom! Ons rekeningnummer is NL 66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. voer Odessa 💖💖 Deze link gebruiken kan ook, je kunt met iedere bank betalen en zelf het bedrag invullen: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/..

Lees het volgende bericht over onze hulpactie voor de dieren: Hulp voor Honden en Katten in Oekraïne (Vervolg)