logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ronja adoptie hond

 

Update 1 juli: voor Ronja loopt op dit moment een adoptie procedure.

Ronja is een prachtig hondje, 2 jaar oud, middelgroot met een gewicht van circa 15 kilo. We zoeken voor haar een baasje-voor-altijd, of eventueel een gastgezin voor tijdelijke opvang.

Ronja is een hond "met een rugzakje" maar voor een hond met haar verleden doet ze het bij haar gastgezin in Nederland hartstikke goed 💖. Ze is aanhankelijk, lief en energiek.
Naar onbekende mensen en situaties toe is ze onzeker/afwachtend en nieuwsgierig tegelijk. Als je Ronja de tijd geeft om in haar eigen tempo kennis te maken of een situatie goed te bekijken dan wint haar nieuwsgierigheid het meestal van haar onzekerheid 🙂.

Ronja heeft een asielverleden in Roemenië en ze is nog niet zo lang in Nederland. Dus vanzelfsprekend heeft ze tijd en goede begeleiding nodig om stap voor stap steeds meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Daarbij heeft ze veel rust nodig, om haar verleden en nu een hele nieuwe wereld goed te kunnen verwerken en aan te kunnen.

Ronja verblijft bij een gastgezin in Leiderdorp (Zuid-Holland). Daar krijgt ze uitstekende begeleiding, maar de eigen hond van het gezin is helemaal niet gecharmeerd van haar 😔. Ronja is naar de andere hond toe erg druk en opdringerig. Dat vindt deze hond niet leuk en bovendien komt Ronja daardoor moeilijker toe aan rust en slapen. Om die reden staan we niet alleen open voor een passend baasje-voor-altijd, maar ook voor een tijdelijke opvangplek.

Meer lezen over Ronja en wat voor plek wij voor haar zoeken? Kijk op Ronja's pagina alstublieft. Daarna kunt u desgewenst ons intakeformulier invullen, of als u vragen heeft ons een berichtje sturen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).