logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

cico adoptant gezocht

 

UPDATE 20 juni: voor Cico is opvang gevonden 💖💖

Cico is een geweldig leuk hondje dat in korte tijd veel heeft meegemaakt. Het verwerken van al die gebeurtenissen en alle nieuwe indrukken in zijn nieuwe wereld in Nederland kost tijd. En in die tijd vooral heel veel rust.

Cico is een prachtig klein hondje, een reutje (gecastreerd) van 2 jaar. Onze stichting heeft hem uit een groot gemeentelijk asiel / dodingsstation in Roemenië gehaald. Eind april arriveerde hij bij één van onze gastgezinnen en half mei is hij verhuisd naar zijn adoptanten.

De adoptanten van Cico geven het nu op; ze hebben ons verzocht met GROTE SPOED!! een andere plek voor hem te vinden 😞. Cico vindt bij hen geen rust en raakt daardoor steeds meer overprikkeld en geagiteerd.

Cico is lief, energiek, speels en aanhankelijk. Voor een hondje met zijn verleden is hij zeker niet bang! Deze karaktereigenschappen geven misschien de indruk dat hij al snel de hele wereld aan kan. Maar dat is dus zeker niet het geval, Cico is overprikkeld en heeft dus tijd en veel rust nodig.

Wie geeft Cico die tijd en rust die hij nu zo hard nodig heeft? Mensen met ervaring, begrip en geduld, een huis met een goed omheinde tuin zodat Cico voorlopig niet mee uit hoeft om te wandelen. U krijgt er - op termijn 🙂 - een gouden maatje voor terug!

Cico is sociaal met honden, maar plaatsing bij een andere hond met een hoog energieniveau is nu geen goed idee. We weten niet hoe Cico op katten reageert en plaatsen hem om die reden nu niet in een huis met katten.

Voor Cico zou het het fijnst zijn als hij wordt geadopteerd. Maar tijdelijke opvang, totdat de ideale adoptant gevonden is, is zeker ook een optie.

Lieve mensen, het is echt spoed, liever vandaag dan morgen! Interesse? Vult u dan alstublieft ons intakeformulier in: https://www.straydogsrescue.nl/intakeformulier . Wanneer u alleen tijdelijk een plek wilt bieden dan kunt u dat in de opmerkingen zetten.