logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ringo ter adoptie

 

In 2020 trof onze stichting Ringo aan in het afschuwelijke gemeentelijke asiel van Resita. We haalden hem er uit en brachten hem onder bij een particulier asiel. Helaas kregen we weinig tot geen informatie van dit asiel over Ringo, waardoor het lange tijd niet lukte om een gastgezin voor hem te vinden. We hebben hem nu naar Nederland gehaald zodat we vanuit zijn plek bij dit pension een gastgezin of potentiële adoptant voor hem kunnen vinden.

Bij zijn aankomst in Nederland bleek al direct dat Ringo een vrolijke hond is, met een heel lief en enthousiast karakter 🥰. We willen hem graag zo snel mogelijk plaatsen bij een gastgezin, tijdelijk of liever nog met een optie op adoptie.

Ringo moet alles nog moet leren; alles is immers nieuw voor hem. We zoeken daarom iemand met (ruime) ervaring in de begeleiding en opvoeding van honden. Bij het dierenpension is al een begin gemaakt met het leren lopen aan een lijn, ook buiten het voor Ringo vertrouwde terrein. Dat gaat al heel goed!

Meer informatie en ook een filmpje van Ringo vindt u op Ringo's pagina. Natuurlijk kunt u ons ook een berichtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overigens: voor Ronja, die samen met Ringo naar Nederland reisde, staat één van onze ervaren gastgezinnen al klaar 💖💖

Filmpje (beter met geluid) 🔊:

Foto's