logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ringo adopteren

 

Baasje(s) gezocht voor Ringo 🏡🧍🏼‍♂️, 3 jaar jong en een grote middelmaat. Onze Ringo is een knapperd. Om te zien (zou er Pointer in zijn genen zitten?) en in zijn koppie 🤩! Van een langdurig verblijf in Roemeense asielen naar een leven als huishond in Nederland is een wereld van verandering, maar Ringo pakt het allemaal heel knap op.

ringo ter adoptieRingo is een hele lieve, sociale en vrolijke hond. Bovendien leert hij snel omdat hij slim is én gek op voertjes. Ringo is nog wel snel overprikkeld en dat vraagt een goede begeleiding.

In huis is Ringo meestal rustig. Kalme activiteiten zoals lekker kluiven en een hersenwerkje helpen hem heel goed om alle indrukken die hij heeft opgedaan te verwerken. Ringo vindt het ook heerlijk om lekker uit het raam te kijken of in het zonnetje te liggen doezelen. Ook ligt hij graag gezellig bij zijn gastmoeder op de bank.

Naar de andere honden in het gastgezin gedraagt Ringo zich goed; hij is vriendelijk en conflict-vermijdend. Wel is zijn manier van spelen nogal lomp 🙂.

Ringo loopt netjes mee aan de lijn en wil graag lekker veel snuffelen. Van af en toe een fietser of een auto is hij niet onder de indruk. Mensen of andere honden tegenkomen vindt hij een beetje spannend, maar hij gedraagt zich keurig als je hem de tijd en ruimte geeft om te kijken en te ruiken.

Voor Ringo zoeken we een thuis in een rustige omgeving met een fijn wandelgebied. Lieve mensen die ervaring hebben met honden en deze enthousiaste lieverd graag een fantastisch leven willen bieden. Ringo heeft baat bij structuur en rust; activiteiten die voor Ringo opwindend zijn moeten nog zorgvuldig worden gedoseerd en opgebouwd.

Ringo kan bij andere honden worden geplaatst maar ook als enige hond. Een gezin met jonge kinderen vinden we voor Ringo (nog) te druk, met oudere kinderen zou eventueel kunnen. We plaatsen Ringo graag in een huis zonder katten.

Interesse om deze vrolijke hond te adopteren? Kijk op Ringo's pagina voor aanvullende informatie en filmpjes 💖💖