logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

baasje gezocht puppy berry

 

Puppy Berry wacht in een dierenpension op een baasje 🏡, of een gastgezin waar ze begeleid wordt tot aan adoptie 👫.

Kleine Berry werd als heel jonge pup gedumpt als ongewenst, samen met haar zusje. Hun vachtjes waren deels afgeknipt, het waarom zal altijd een raadsel blijven 🤷🏼‍♀️⁉. Gelukkig werden ze gevonden door Elisa en kregen ze een plekje in haar privé asiel.

Begin november hebben enkele van onze teamleden de zusjes persoonlijk ontmoet in Roemenië. Een eerste opvangplek in Nederland was vervolgens snel gevonden, de zusjes konden terecht bij een dierenpension met huiskamer-concept, in Vlagtwedde (dankjewel Saskia! ❤). Beide puppy's zijn toe aan een volgende stap; het leven als huishond. Voor Merry hebben we passende gegadigden gevonden; voor Berry zijn we nog op zoek.

Berry is nu 6 maanden en een kleine hond / kleine middelmaat. Ze is een lief en bescheiden meisje en wat afwachtend, maar als ze je eenmaal kent geniet ze van je aandacht en liefde 🥰. Voor haar zoeken we mensen met ervaring en de tijd en het inzicht om een (asiel)pup te begeleiden naar een fijn leven als huishond. Een (t)huis in een rustige woon- en wandelomgeving en met een goed omheinde tuin. Dan hoeft Berry niet meteen meermalen per dag mee uit wandelen maar kan ze eerst wennen en vertrouwen opbouwen in huis en tuin. We plaatsen Berry verder graag bij een andere sociale hond die voor haar een steunmaatje kan zijn.
In ruil heeft dit mooie meisje heel veel liefde en dankbaarheid te geven 💖🙏!

Kijk op Berry's pagina voor 🎬 filmpjes van haar.
Daar vind je ook informatie over onze adoptie procedure en over gastgezin worden.

Bij vragen kun je ons natuurlijk ook mailen, we vertellen graag meer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬💌