Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Junie

 

klein adoptie hondje

Geslacht: teefje
Leeftijd: geboren 8 februari 2022 (pup / jonge hond)
Formaat: kleine hond

Informatie:
Junie is een vrolijke pup met een pienter koppie en een hartje van goud. Ze verblijft in het privé asiel van Elisa, waar ze als jonge pup samen met haar zusjes is opgevangen. Haar drie zusjes, Bea (nu Puck), Hana en Indi zijn al een tijdje in Nederland. Ze zijn geadopteerd en doen het uitstekend! Nu dit kleine meiske nog...

Junie zat in een kennel samen met andere hondjes waar ze goed verzorgd worden en ze mogen er de meeste dagen eventjes uit. De honden hebben dagelijks contact met verschillende mensen/vrijwilligers. Maar een leven in een (privé) asiel is natuurlijk geen fijn leven voor een hondje...

 In Roemenië heeft een asielhond zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. We zochten daarom een gastgezin in Nederland, zodat Junie kan gaan genieten van een heerlijk hondenleven. In ruil daarvoor heeft ze heel veel liefde te geven!

Drie van onze teamleden hebben deze lieverd zelf ontmoet tijdens bezoeken aan Elisa's privé asiel. Junie is een vrolijke, sociale en pientere pup! De foto's en filmpjes uit Roemenië dateren van 2 november en zijn gemaakt door onze teamleden.

Voor Junie hebben we een gastgezin in Nederland gevonden! Op 19 november is ze gearriveerd op haar tijdelijke adres in Hardegarijp (provincie Friesland). Wanneer ze beschikbaar komt voor adoptie dan wordt de informatie op deze pagina uitgebreid aangevuld.

Foto's, Junie in Nederland:

Foto's, Junie in Roemenië:

Filmpjes, 2 november 2022, Roemenië:

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u ondermeer de volgende artikelen lezen:

We durven het bijna niet te vragen... (25 oktober 2022)

Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)

Heel veel puppy's in het asiel van Elisa ter adoptie (5 juni 2022)

Aanbevolen: Elisa's instagram account, Do Good Rescue Romania:
https://www.instagram.com/dogood_romania/